Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluegozdzik

uwaga collagena

Polecane posty

Gość bluegozdzik

nie chcialm pisac ale mysle ze warto ochronic nastepnych ktorzy beda tam na zabiegach.Bylam z kolezanka na zabiegu w centrum pajo w Luboniu, ona botoks ( ktory trzymal miesiac !!!! wiec chyba nie tak) , ja niestety mialam wieksze powiklania. Wypelnialam bruzdy nosowo wargowe i bardzo zaluje nierowno , zostaly guzki a na domiar zlego wdarlo sie zakazenie i to miejsce mi ropialo. Szukalam pomocy bo tam powiedzieli ze tak moze byc i to wszystko. Znalazlam plakat medycyna estetyczna prawie naprzeciw pajo poszlam na wizyte i pani doktor mi pomogla, musiala rozpuscic ten kwas specjalnym enzymem i zapisala duzo lekow masci, antybiotyk, i jeszcze jakies inne nie znam sie. bardzo pomoglo , jakby ktos chcial to doktor Cerkaska patrzylam w necie bardzo fajne oceny, a ona naprawde fajna i ceny ma bardzo ok bo za wypelniacz juz 500 zl. Tak po przemysleniu fatalne warunki maja w tej collagenie tanio ale to tylko box w centrum i lekarze ponoc niedoswiadczeni.

Gość Zlotykrazek
Na razie tylko Twoja opinia jest zła moja koleżanka miała robione w collagenie i nic jej nie zepsuli zapłaciła przyzwoicie fakt ze botox trzymał sie tylko 2 miesiące

Gość do złotykrazek
Ale nas uspokoiłaś,że hoho! Po 2-ch miesiącach po botoxe.to musi być naprawdę wspaniały zakład hahaha!