Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie rozumiejaca facetow

Faceci sa podupczeni.

Polecane posty

Mam kolege. Na kazdej imprezie mnie podrywa, jest typem nie do usidlenia. Chyba nie mial nigdy dziewczyny i nei wie jak sie z nia obchodzic. Zakochalam sie w nim. Kiedys zasugerowal mi zwiazek bez zobowiazan. Nie zgodzilam sie i obrazilam. Ale mozliwosc widzenia sie z nim jest silniejsza ode mnie. Po pewnej imprezie wyladowal u mnie na mieszkaniu i sprawy potoczyly sie w kierunku sypialni. A on co? nie chcial tego ze mna zrobic. to znaczy chcial, ale mowil, zebym sie zasanowila i ze nie chce zebym zalowala. po czym stwierdzil, zebysmy najlepiej poszli spac. drugi raz podobna sytuacja, tez tego nie zrobil. przytula mnie, caluje, mowi, ze jestem piekna. caluje na pozegannei, mowi "kochanie". ale nie odzywa sie. zadzwsonil raz z propozycja wyjscia razem wieczorem gdzies razem. ale nie konkretnie w jednym celu. faceci sa dziwni. na wspolnych imprezach , nie wiem czy sie wstydzi czy co. dopoki sie nei napije, to do mnei sie nie odezwie. dopiero potem namawia mnie na wspolne wyjscie do klubu i mnei adoruje. chyba sie skoncze. a kiedy jestesmy razem to robi z tego sielanke. wiec chce seksu czy nie? nie rozumiem chłopa.

Chce żebyś była interesująca nie tylko w klubie, bo w klubie już mu się podobasz, ale to nie wszystko Chyba to jest proste

Smooir: to dla mnie niestety nie jest w cale takie proste. MOglbys mi to jakos objasnic? Mecze sie z tym facetem juz pare ladnych miesiecy, a to jego romantyczne zachowanie wcale mi nie ulatwia podjecia decyzji o definitywnym zakonczeniu z nim kontaktow.

Gość popopoddd
hmmm jako facet moge powiedziec: - moze byc gejem, sam do konca tego nie wie, albo nie chce wiedziec - mimo ze kozak z niego, to jest prawiczkiem i obawia sie porazki w lozku - tylko po alkoholu mu sie podobasz - jest w porzadku gosciem, czasami sobie glupio zartuje, ale w gruncie rzeczy na prawde mu na Tobie zalezy i nie chce sie tylko wyruchac.... romantyk - albo jest jakims pojebem ktorego nie zrozumie

Hmm, jesli chodzi o podobanie sie tylko po pijaku, to jednak zdarzylo mi sie na trzezwo odczuc jego zaloty. Czasami samej mi sie wydaje, ze jest naprawde jakims dziwnym przypadkiem. a jesli chodzi o to , ze jest romantykiem. czy romantyczny facet nie odzywa sie do dziewczyny? nie wiem sama, wiem, ze z niego jest wielki imprezowicz i cholernie boi sie zobowiazan.

ew. mogłaś to sobe zmyslic, mając jakiś obiekt porządania, ale nie jestes w stanie nic z tm zrobic i pozostaje ci zycie w świecie fantazji...

Taaa, aburabi. Rozgryzles mnie.

może spytaj go po staropolsku-ruchasz się? Czy trzeba z Tobą chodzić? Możesz równie dobrze trochę delikatniej to ująć.

Gość mis panda 12345
to nie jest normalne zachowanie... jakby mu na tobie zalezalo to by sie z toba "normalnie" umowil! podobasz mu sie tylko po alkoholu - dziewczyno ogarnij sie! wg mnie chce zebys byla panienka jak musie zachce... olej go, bo on nie jest normalny :/

I chyba to wlasnie musze zrobic...

Gość uwiklana
po prostu jest niesmialy ....

Gość ja raz zrobilam
opcje sa takie; - jest dziwakiem - podobasz mu sie troche, ale nie na tyle zeby robic z toba cos wiecej - nudzi mu sie i sie zabawia w taki sposob z toba - naprawde mu sie podobasz ale on ma jakis problem, i obawia sie, ze przy wiekszej zazylosci to sie moze wydac.

Gość ernest28
koles jest dziwny i tyle. nie zawracaj sobie nim glowy