Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffman

Muszę dzybko zrzucić ok. 12kg

Polecane posty

Gość ffman

Najpóźniej do końca lutego. Jestem facetem i mam dosyć duży brzuch. Myślę o ćwiczeniach (1,5 - 2 godziny dziennie). Myślicie, że się uda?

Gość ffman
Myślę o spalaniu około 1000 kcal dziennie.

Gość słyszyszzzz
uda się

Gość ffman
Docelowo myślę o całkowitym zrzuceniu tłuszczu z brzucha. Ale to chyba nierealne?

Gość ffman
Jak myślicie?

Gość realne przy dobrych
ćwiczeniach 4 kg na msc jest normą

Gość ffman
może napiszesz coś więcej? brak tłuszczu to byłoby dla mnie wielkie osiągniecie!

Gość realne przy dobrych
no mogę napisać , ale jak ja robiłam.Pewnie spece od siłki wysmieją , ale u mnie podziałalo. Codziennie: bieg , zacznij od 1 km ,powoli dokładaj do 4, 5 km. To zajmie około godziny.Bieg w zmiennym tempie.I weź picie koniecznie do biegania woda niegazowana z elektrolitami. Potem odpoczynek i serie po 20 brzuszków i pompek.Ogólnie też aby dojść do 100. Hantle , nie wiem jak masz masę ale zacznij od 1,5 kilowych. Ja robiłam też rozciągające ale to potrzebowałam na trening więc jak chcesz.To też zajmuje około godziny.Powinieneś się zmieścić w 2, 3 godzinach max.Podstawa to codzienne ćwiczenia.

Gość ffman
Jakie robiłaś brzuszki? Co do rozciągania to też by mi się przydało, bo obecnie jestem słabo rozciągnięty.

Gość ffman
dzięki za rady!

Gość realne przy dobrych
no w domu to na ziemi a na sali to na ławce pochylonej.A rozciągające to na przykład jedna noga ugięta , druha to tyłu wyprostowana i schodzimy lekkim spręzynowaniem do parteru.I na zmianę. Drugie to z baletu: siadasz na ziemi , łączysz stopy , maksymalnie docciągasz do krocza i lekko spręzynując dociskasz do parteru.Ale to typowe do szpagatu potrzebowałam.POszukaj jak masz kasę indywidualnego trenera nie wiem jak u ciebie u mnie godzina biega od 50 zł do 200 .Ale ci najlepiej ustawi wtedy.

Gość realne przy dobrych
tylko z rozciągającymi uważaj , bo wy faceci macie pewne ograniczenia.Nie rób nic na siłe.Mój kolega na treningu po szpagacie sznurkowym bez rozgrzewki uszkodził sobie pachwinę,Więc nic na siłe.

Gość ffman
jeszcze raz dziękuję i gratuluję!

Gość ffman
nie no szpagatu nie będę robił, nie jestem samobójcą!

Gość realne przy dobrych
nie ma za co jeszcze tak myśle co ci doradzić.BO z rozciągających to tez by ci sie przydały na ściegna stopy i (chodzi o kostki) ale myślę ze na necie wyszperasz.I powodzenia.:)

Gość ffman
a tak w ogóle zrzuciłaś cały tłuszczyk? podejrzewam, że tak przy 3 godzinach ćwiczeń...

Gość realne przy dobrych
no zrzuciłam.Ale dietę tez miałam dobraną.Tyle że ja lubię ćwiczyć więc dla mnie to jest przyjemne zmęczenie .Lubie się utyrać.Zrzuciłam 27 kg w pół roku.Ale teraz mam niedowagę :D

Gość ffman
może mi się udzieli Twój zapał do ćwiczeń! Jeszcze raz gratuluję:) uciekam już:)