Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie-wierna

Znów go zdradziłam

Polecane posty

Gość Nie-wierna

Tej nocy z moim szefem, kilka nocy wcześniej ze znajomym, kilka razy z exem... Skąd się biorą takie sny? Zasypiam przy swoim mężczyźnie, przekonana o odwzajemnionej miłości, pewna, że to TEN i nagle we śnie pojawia się ktoś inny...

To fantazje seksualne. Człowiek w mózgu ma zakodowane poszukiwanie nowości. Eksperymentowanie. Jakaś część ciebie chciała by się dowiedzieć jak to jest. Jak oceniasz swoje seks ze swoim facetem? Jesteś w 100% zadowolona?

@asssssss Nie mierz innych swoją miarą. Po drugie, dziecko idź do szkoły a nie siedź przed kompem ...

Gość Nie-wierna
No w 100% to nie, ale nie myślę o zdradzie. W ogóle jeszcze ci faceci, z którymi sypiam, jakiś obłęd. W ogóle mi się nie podobają, a ten ex? Nawet o nim nie myślę, nie mamy kontaktu. Skąd to wszystko?;|

W snach postacie i sytuacje które widzisz nie są prawdziwe. Np - eks we śnie może oznaczać inną osobę. Napis jakie miałaś uczucia w tym śnie. Zadowolenie, ból, poniżenie, radość ?

Gość Nie-wierna
Z tym szefem to było tak, że zostałam w pracy dłużej. Zaczęłam być śpiąca i poszłam do łóżka, spałam z kolegą, a obok znalazł się szef. Kolega spał twardo, a my z szefem mieliśmy dziki seks. Trwało to tylko kilka minut, bo przypomniałam sobie, że mam faceta. Miałam wyrzuty sumienia. Czasem, nawet jak nie śni mi się sam stosunek, to śnią mi się te wyrzuty sumienia. Śni mi się, że zdradziłam, a teraz zastanawiam się, jak to powiedzieć mojemu facetowi, jak przeprosić...

No to może masz wyrzuty sumienia że może Ci się podobać, że może być atrakcyjny dla Ciebie jakiś inny facet? Czy uważasz, że to grzech jak podoba Ci się inny facet?

Gość Nie-wierna
To nie jest grzech, dopóki kończy się na tym, że uważam kogoś za atrakcyjnego. A na tym się kończy zawsze, bo nie walę na dwa fronty...

Nie-wierna nie martw się :) podobno takie sny to znaczą że jesteście parą która się bardzo kocha :) tak gdzieś kiedyś czytałem :)

Śni Ci sie bo podswiadomie myślisz o nich, chcesz tego ... SNY TAKŻE OSTRZEGAJĄ !!!!!!!

Gość Nie-wierna
Dwie ostatni wypowiedzi trochę się różnią... A ja sama nie wiem, co myślę. Czy się martwię? Dręczy mnie to...

Sny mówią o naszych pragnieniach, lękach. Nie mówią jednak wprost - tylko czasami bardzo pokrętnie. Bardzo psychodelicznie. Ja w interpretacji snów skupiam się na uczuciach, sytuacjach. Miejsca i osoby często są zamienione (szef staje się ojcem, córka jest koleżanką). Nie dołuj się mocno snami, ale zainteresowanie i spokojne zastanawianie się może Ci coś powiedzieć (mi kilka razy w życiu coś uświadomiły). Proszę jednak nie przeceniać ich role. Sny nie determinują naszego szczęścia.

Sny mówią o naszych pragnieniach, lękach. Nie mówią jednak wprost - tylko czasami bardzo pokrętnie. Bardzo psychodelicznie. Ja w interpretacji snów skupiam się na uczuciach, sytuacjach. Miejsca i osoby często są zamienione (szef staje się ojcem, córka jest koleżanką). Nie dołuj się mocno snami, ale zainteresowanie i spokojne zastanawianie się może Ci coś powiedzieć (mi kilka razy w życiu coś uświadomiły). Proszę jednak nie przeceniać ich role. Sny nie determinują naszego szczęścia.