Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy może się mu to spodobać?

może być taki prezent?

Polecane posty

Hej Czy myślicie, że taki prezent będzie się podobał facetowi przed 40, facet z gruntu tych co to nic nie potrzebują i wszystko i już mają, co już dostali portfele perfumy i tego typu prezenty bo to już 8 lat razem, na jego zainteresowaniach nie znam się na tyle żebym sama mogła kupić, zresztą to też już kupowałam, a lubi np. strzelać z wiatrówki i grać w pingla... z góry dzięki ja tak nie lubię kupować prezentów, jeśli nie wiadomo co....nie chce kupować kolejnej koszuli czy bokserek bo to wszystko już było, no ale chcę żeby się ucieszył, wiadomo :)O http://allegro.pl/luk-nova-niebieska-6-strzal -kolczan-i1966051793.html

Gość yhyyyyy...
nie chce mi się wstawiać, usuwać, klikać i poprawiać. wstaw poprawnie linka 🖐️

Gość Mysle, ze jest kijowy. To jede
n z gorszych lukow. Ma kiepski naciag i gowniane strzaly. Zabawka dla dziecka.Jesli gosc lubi strzelac z wiatrowki, nie musi lubic z luku.

no i dlatego właśnie cholera nie wiem co kupić...no a na łukach to nie znam się ani trochę, szukam tylko czegoś oryginalnego .... rany, jak ja nie lubię takiego kupowania A ZNOWU nie chcę kupować droższego łuku bo co jak w ogóle nie trafię w gust ;(

Gość rtrttyuyuyuyyi
mysle ze za drogi prezent dla kgoos kto ma cie w dvpie ;)

Gość wiedzzzminn
kup mu granat - rozerwie się chłopina

Gość Mysle, ze jest kijowy. To
Ja wiem jakie sa dobre luki, ale skad wiesz, ze on nie woli wiatrowki? A jesli luk, moze by wolal tradycyny, nie bloczkowy? Nie ma innych zainteresowan? Ma jakies gadzety do tej wiatrowki? A moze nietypowy prezent typu wyjazd do lasu, romantyczna kolacja + kilka godzin na strzelnicy?

nie wiem jaki by wolał i czy w ogóle...:( ma wiatrówkę a z gadżetów to o jakich wiem to kupiłam już walizkę a raczej nic innego tam nie ma, chyba że o czymś nie wiem?? u nas nie ma strzelnicy, tzn jest ale taka do d.... zresztą jeździmy sami czasem postrzelać, a kolacja to raczej inna okazja, bo jakiś prezent pod choinką fajnie, żeby leżał... jakie są jeszcze fajne w miarę oryginalne pomysły? na spadochronie nie skoczy:)

Gość Mysle, ze jest kijowy. To
Jest pelno, ale to Ty musisz wymyslec, bo ja nie wiem co pasuje do tego faceta. Ja mojemu szyje koszule, bo tez nie lubie zwyklych prezentow. Do tego bagnet, ale wiem, co ma i co zbiera i czego mu brak do kolekcji

Gość ta tradycyjny...
...mózg cię boli, gdyby wolał tradycyjne toby strzelał z procy a nie wiatrówki! Jak łuk to bloczkowy, jest bardziej zaawansowany technologicznie, lepszy i już :-)

Gość ta tradycyjny...
...mózg cię boli, gdyby wolał tradycyjne toby strzelał z procy a nie wiatrówki! Jak łuk to bloczkowy, jest bardziej zaawansowany technologicznie, lepszy i już :-)

Gość ta tradycyjny...

na tej aukcji jest napisane, że ma być w sam raz dla początkujących no i że to bloczkowy właśnie.... kurde nie wiem myślę już 2 tydzień i nic nie chce do głowy przyleźć... i pewnie skończy się na perfumach.... co faceci chcieliby mieć tak naprawdę? oczzywiście oprócz zawiniętej kokardki:) ?