Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marduk

Poszukiwał ja męskiego odpowiednika fryzury.

Polecane posty

Gość Marduk

hej, ma ktoś może jakieś zdjęcia fryzury z około 12/5 centymetrowymi włosami i wyciętym jednym bokiem, cholernie mi się to podoba na obrazie wokalistyki, szukam wersji męskiej. http://www.lastfm.pl/music/Obscure+Sphinx/+images/61013141 http://www.lastfm.pl/music/Obscure+Sphinx/+images/57388051 o cuś takiego rozchodzi się waści, takie podchodzące pod instustrial/death rock Możecie mi także podać Nazwę tej fryzura - ja wtedy już sobie doszukam co i jak ;-)

Gość asiaaaaaa767567657657567
nooo..nawet kiedyś obcinałam jednego kolesia z takim wygolonym bokiem... i miał krótsze niż 12 cm włosy.. :)

kiedyś obcinałam tak jednego kolesia... :) ale w necie nie widzę męskich wygolonych fryzur.. a co to za różnica czy damskie foto czy męskie...idziesz do fryzjera i tłumaczysz

Gość Marduk
W sumie to chciałbym jeszcze przy okazji zobaczyć jak facet wygląda w czymś takim ;-) DOdam że mam bardzo jasne blad włosy.

Gość Marduk
W sumie to chciałbym jeszcze przy okazji zobaczyć jak facet wygląda w czymś takim ;-) DOdam że mam bardzo jasne blad włosy.

Gość Marduk
Chciałbym jeszcze zobaczyć jak to będzie na wyglądało na facecie, dodam że mam jasne bląd włosy- naturalne.

no tylko ja go jeszcze z tyłu wycinałam...tak że mu to tak szło z boku na tył i zanikała coraz niżej.. tez był blondyn i miał trochę falujące się włosy

Gość nuvvvv
I tak będzie widać, ze jesteś pedałem, obojętnie czy to będzie wersja "męska" (ha ha , ale wymyśłił!)

Gość Marduk
dziękuje za odpowiedzi, w sumie to mam nieco krótsze włosy- mają 12 cm- rok temu były cięte na łyso, będę wdzięczny za parę innych fotek @up Masz jakieś kompleksty czy cuś? dla czego tak mnie nazywasz?

Gość Marduk
PS: mi właśnie rozchodzi się o to o czym wspominała asiaaaaaa767567657657567; o wycięcie tyłu także, generlanie to docelowo chcę mieć długie włosy na środku głowy a wygolone boki, coś a'la Nergal z Behemotha tylko więcej włosów wyciętych.