Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misao

Płakać czy krzyczeć?

Polecane posty

Czasami przychodzi taki dzień, że kompletnie nie umiem sobie ze sobą dać rady. Sama nie wiem czy mi smutno i wybuchnę płaczem z byle powodu, czy chce mi się krzyczeć bo akurat sąsiad z góry za głosno stąpa po podłodze. Mam ochot zawinąć się w koc i tak siedziec. Najlepeiej zeby wszyscy dali mi święty spokoj. Macie problemy z nerwami? Bo ja się piekle straszliwie z cholernie błahych powodów. Macie na to jakis sposób? Melisa? Jakies delikatne tabletki? Kurcze bo ja juz sama nie wiem co mam zrobic.;/

Gość lizaaakchcem
ja tez tak czasem mam :( melisa to dobe wyjscie moze akurat pomoze

Gość dziewczynka taka jedna 7
ja mam tak przed okresem, tydzien nawet i dluzej - przesrane! Miedzy mna a mezem dochodzilo do strasznych awantur! Zakupilam Persen Forte - moze cosik pomoze w te dni. Coz innnego zrobic to jest nie do opanowania.

Gość jkczkjskl
sprobuj sie wtedy wziac za jakos robote i jakos samo minie, ja albo biore sie wtedy za mycie okien albo ide pobiegac.

jedz magnez, pewnie masz niedobór, a to potrafi po pewnym czasie wpędzić w ciężką nerwicę oczywiście żaden lekarz nie powie Ci, że to niedobór magnezu, tylko będą Cię faszerować psychotropami, co guzik pomaga :O

jedz magnez, pewnie masz niedobór, a to potrafi po pewnym czasie wpędzić w ciężką nerwicę oczywiście żaden lekarz nie powie Ci, że to niedobór magnezu, tylko będą Cię faszerować psychotropami, co guzik pomaga :O

Wszystko ładnie pięknie ale ja jestem w prawie 5 miesiacu ciąży ;)