Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

czy PODJELIBYSCIE SIE .....

Polecane posty

..opiece nad 3 dzieci bo ich mamy pracuja??? dzieci w wieku 1 rok 2 lata 5 lat a a czasami jeszcze dodatkowo 7-letnia dziewczynka i 3-letnim chlopcem ... bo moja tesciwoa ma tydze wnusiow do pilnowania i ciekawe cyz da sobie rade bo sama sie zgodzila na pilnowanie dzieci ....

Gość jessica28888
nigdy w zyciu!

Gość jessica28888
po to jest matka zeby sie zajmowac dzieckiem do 3lat a jak chce koniecznie do pracy isc to niania i placic jej a nie wykorzystywac starych ludzi...co za ludzie bez klasy

Gość jkczkjskl
ja uwazam ze babcia to nie jest dobry opiekun do dziecka bo je rozpiesci, chyba ze nie kocha. no sorry ale kochajacy dziadkowie zawsze rozpieszczaja nawet jesli to nierozsadne. tacy sa dziadkowie

skoro to takie jest wyzwanie to po co tesciowa godzi sie na taka opieke!? no i narzeka jeszcze ...ale mimo tego zgadza sie ?? o co jej chodzi ???

ciężko by było... wiem jak to jest jak mój brat przywiezie mi swoje dzieci do pilnowania : 2 lata jedno i drugie 9 miesięcy. Ale... jakby mi ktoś ładnie zapłacił to dałabym radę :)

Gość do filipka
pisze się "czy podjęłybyście się OPIEKI"!!! to raz,a dwa to wybor Twojej tesciowej-czy masz moze żal,ze Twoich nie zabiera(nie pilnuje?)

Gość nie pytaj dlaczego
Jesli czulabym sie na silach to dlaczego nie? Ktos tam wyzej napisal,ze dziadkowie nie powinni wnukow pilnowac,bo je rozpieszcza i ze od pilnowania sa nianie itp...Bzdury wypisujesz i tyle :)