Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamiii

kiedy sie przeprowadzic

Polecane posty

Gość malamiii

no wlasnie, chce sie wprowadzic do swojego chlopaka i bardzo chcialabym juz, ale tak mysle ze moze rodzice sie wkurza teraz swieta. ale w sumie moge codziennie przychodzic i pomagac mamie.

Gość malamiii
bo sie kochamy i chcemy razem mieszkac

ale tak mysle ze moze rodzice sie wkurza teraz swieta." chyba bardziej kochasz rodziców :)

Gość ja mama powiem ci
święta to nie jest moment na wyprowadzkę ale jest to dobry czas na przygotowanie mamy że chcesz się wyprowadzic po świętach bo w sylwestra chciałabyś być razem z nim, pozatym to zależy także od twojego wieku i niezalezności finansowej od rodziców,jesli jestes na tyle dorosła by to zrobic to ja przekonaj

Gość ja mama powiem ci
święta to nie jest moment na wyprowadzkę ale jest to dobry czas na przygotowanie mamy że chcesz się wyprowadzic po świętach bo w sylwestra chciałabyś być razem z nim, pozatym to zależy także od twojego wieku i niezalezności finansowej od rodziców,jesli jestes na tyle dorosła by to zrobic to ja przekonaj

Gość malamiii
mam 25 lat i pracuje, tylko nie chce sie klocic. i teraz te swieta to moze nawet nie wypada

Gość alibabaluga
Najlepszy czas jest zaraz po tym jak chlopak Ci sie oswiedczy i wyznaczycie date slubu. To nie musi byc za miesiac ale powiedmy normalne jest w ciagu roku.

alibabaluga - coz za "wolnomyslicielstwo";-)))))) autorko - jesli jestes pelnoletnia - to po co chcesz matule przekonywac? dorosli liudzi po prostu komunikuja swoje decyzje a nie czekaja na blogoslaweinstwo - bo sa wolni od takiej zaleznosci psychicznej - tzn. chcialam powiedziec dojrzali ludzie;-)