Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królowa zimy

siłownia

Polecane posty

Gość królowa zimy

powiedzcie mi czy jesli bede cwiczyła konkretnie na siłowni to czy moge zmienic swoja figure, np sprawic ze bede miała wciecie w talii albo jedrniejsza pupe?

Gość *liliann
Nawet ćwicząc w domu możesz to osiągnąć :) Bardziej chodzi o to, żeby trening był regularny.

Po pierwsze primo, odpowiednio zbilansowana dieta, po drugie secundo odpowiednio dobrany trening siłowy z ciezarami plus aerobowy i do tego interwały i zlecisz z tluszczu jednoczesnie nabierajac pieknych, jędrnych i zdrowych ksztaltow. zainteresuj sie tematem, odwiedz sfd.pl wejdz na dzial dla kobiet i czytaj, czytaj, czytaj ucz sie a potem do dzieła. dziekuje, 100 zl ;)

ktos tu widze w koncu ogarniety doradzil nademną sfd to jest bardzo mądre forum tu na ten temat nic ciekawego nie znajdziesz

Gość królowa zimy
hahah:) dzieki wielkie:) mam karnet na siłownie. Rzeczywiście najpierw muszę się pozbyć tłuszczu , bo ważę 68 przy 170 cm wzrostu. dietę dobrałam, jednak nie jest bardzo zdrowa. na inne nie mam czasu. rano : kawa z mlekiem, po południu zdrowy obiad( dzisiaj np warzywa z dwoma jajkami) i wieczorem planuje serek , owoc lub jogurt. zastanawiałam sie czy na sniadanie nie dorzucic muesli z mlekiem albo jogurtem. od wczraj zamierzam chodzic na siłownie codziennie. juz mam dosc falujacego brzszka.

jako osobą która zna sie na rzeczy chodze na silke ;) twoj jadlospis to jest masakra na tym nabawisz sie jeszcze gorszych problemów spowolnienie metabolizmu ;) zastanów sie czy warto proponuje wejsc na sfd zobacz jak tam ludzie sie odzywiają na sniadanie kawa ?? to jest na prawde kiepski pomysl a na obiad tylko warzywa ktore sie nie liczą w indeksie kalorycznym serek wiejski ma tylko 200 kcalorii malo i slabo to wszystko sie prezentuje

na sfd dostalabys baty, bo to nie jest dieta tylko masakra:P Śniadanie obowiazkowo trzeba jesc, organizm musi dostac rano energie, nie mozesz jesc wiecej posilkow dziennie? a na kolacje sa rozne teorie, bialko albo weglowodany, ale nie cukry, czyli nie jogurty itp. W ogole jogurty sa ble, chyba, że naturalne. A zeby cwiczyc i wzmonic sylwetke,a zwlaszcza wyrzezbic tylek - ktory jest jednym wielkim miesniem - trzeba jesc białko, ktore buduje miesnie. A bialko to nie jogurciki :P

Gość królowa zimy
hm. wiem, że z pewnością znacie sie na tym lepiej, ale nie moge jesc co dwie, trzy godziny bo mnie to wkurza.;p ciagle mysle o jedzeniu wtedy. moze dorzuce to sniadanie- muesli , na obiad zamiast jajek zjem mieso czasem, tylko nie wiem co moge w takim razie na kolacje przykładowo?

Gość fabetka bez logowania
serek wiejski, twarog, chuda wedlina, kurczak, ryby. 1. jajka sadzone, na odrobinie oleju, 2 szklanki fasolki szparagowej 2. 200 g upieczonej piersi kurczaka + jakieś warzywka 3.udko kurczaka usmażone na łyżce oliwy, ugotowany ziemniak 4. Ryba z folii ok 200 g 5. Serek wiejski chudy + rzodkiewka 6. jajko na twardo + 3 różyczki brokół 7.Tuńczyk z wody + surówka 8. Naturalny jogurt + sałatka z ogórka i pomidora 9. Sałatka z serem plesniowym chudym kilka kawałeczków przewaga warzyw ( salata, ogórek, pomidor, rzodkiewka, kukurydza) 10. Kapusta pekińska + groszek konserwowy + kawałeczki piersi kurczaka podpieczone w piekarniku z bazylią 11. surówka złożona z tartej marchewki, małego tartego selera, siekanego liścia kapusty 12.200 g dorsza wędzonego,2 ogórki kiszone. 13.sałtka z jajka, pomidora, ogórka, łyżki jogurtu 14.plaster chudego, gotowanego mięsa, warzywa gotowane na parze 15.fasolka szparagowa polana odrobiną jogurtu naturalnego przyprawionego czosnkiem i bazylia 16. jajko na miękko + papryka z grilla 17. Twarożek chudy z łyżką jogurtu doprawiony szczypiorkiem i posiekaną rzodkiewką pycha ! 19. 150 g piersi indyka + 3 rózyczki kalafiora + szklanka soku pomidorowego 20. Sałatka z tuńczyka ( tunczyk w sosie własnym , kapusta pekinska, paparyka marynowana, kukurydza) 21. Sałatka z kurczaka ( brukselka + sałata+ groszek + ogórek kiszony + kawalki piersi z kurczęcia) 22.fasolka szparagowa z sosem winegret, łosoś wędzony 24.Jjecznica z jednego jajka i dwóch białek z odrobiną szczypiorku i pomidorem na łyżce oliwy lub oleju ryżowego lżejszy od oliwy i ma mnóstwo witaminy E Lepiej jesc rano platki owsiane zamiast musli, jak robie tak: wieczorem nasypuje platki i zalewam mlekiem/woda i wstawiam do lodowki. rano podgrzewam w mikrofali, dodaje jogurt/maslanke/kefir/twarog/muesli/owoce/warzywa/ co sie tylko chce.

Gość fabetka bez logowania
cwiczenia w wodzie sa fajne, jesli ma sie duza nadwage, albo problemy zdrowotne np z kolanami/ kregoslupem. Ja osobiscie nie lubie aerobiku, ale taka forma aktywnosci dla wysmuklenia - czemu nie. Tylko musi byc dobry instruktor.

Gość naprawde nie jestes skoropione
no sorry ,ale niektorzy ludzie nie maja wciecia w talii i zadne cwiczenia tego nie zmienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość iwwosska
Oj mają, a na pewno trzeba to wszystko pomaga kiedy włączymy jeszcze odpowiednie ćwiczenia fizyczne.