Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt wyrozumiała ???

zrozumieć faceta

Polecane posty

Hej Kafeterianki / Kafeterniarze !!! Mam taki problem: jestem z moim facetem od 5 lat. Często się kłócimy ale też i bardzo mocno się kochamy. Ostatnio mój luby poinformował mnie, że wyjeżdża za granice na tydzień z bratem na wycieczkę. Przypadek sprawił, że zajrzałam do jego telefonu, a tam esemes od kobiety: " Dlaczego od 3 dni się nie odzywa i czy mają już rezerwacje". Spytałam co to za wiadomość. Powiedział, że to koleżanka jego brata, wiedziałam, że kłamie, dlatego naciskałam na wyjaśnienia, w końcu przyznał, że poznał ją przez internet i jedzie z nimi w trójkę. Powiedział, że nic mi o tym nie mówił, żebym nie była zazdrosna. Tylko, że ja teraz nie dość, że jestem zła, to przestałam mu ufać. On zapewnia, że mnie kocha. W dalszym ciągu robi wspólne plany na Naszą przyszłość. Nie wiem co o tym powinnam myśleć... ;/ Może ktoś wyrazi opinie na ten temat ???

Gość gusiec
A czemu nie jedziesz z nimi? Pytanie retoryczne :o Czas zwijać manatki.

bo to tzw. "obiegówka" ... Jadą na jeden dzień tam, na drugi gdzie indziej... A ja nie lubię takiego zwiedzania. Człowiek nie ma gdzie się wyspać, wykapać, odpocząć... ;p Jedynie na lotnisku... ;p Powiedział, że teraz jedzie z nimi, ma sprawdzić gdzie warto jechać i co zobaczyć, później mamy pojechać razem w jedno miejsce na dłuższy czas.

Gość gusiec
No proszę jaki zapobiegawczy :D Jakby nie można było pojechać 'w ciemno" ( od czego jest net?) Jak on się poświęca dla Was, bidulek.

dokładnie, czytam co pisze, i sama nie mogę uwierzyć, że mi na nim jeszcze zależy, przecież to jest śmieszne. z drugiej strony ciężko przekreślić te 5 lat wspomnień i tak po prostu odejść. dlatego nie wiem co mam tym wszystkim myśleć ;/

Gość gusiec
Może stać się tak, że on odejdzie.Wtedy będziesz miała 1 dylemat z głowy. Rozumiem, że ją poznał przez net kolega Twojego faceta? To dlaczego ona nie kontuje się z nim, tylko z Twoim? I skąd ma jego nr tel? Sensu w tym nie widzę. Chyba, że to Twój facet ją poznal przez net. Wtedy to już w ogóle nie ma pytań i powinnaś odejść. Zresztą najpewniej tak to właśnie wygląda.

Gość gusiec
brat Twojego faceta, sorry

nie no mój ją raczej poznał przez stronę internetową na której ukazują się takie ogłoszenia, że ktoś chętny na wycieczkę zabierze się z kimś... na początki powiedział, że miała z nimi jechać bo nie ma z kim, i jeszcze nigdy nie była w miejscu do którego jadą, a później, że już tam była i zna to miejsce i zna angielski.

Gość gusiec
Błagam Cię... dajesz sobie takie kity wciskać? Niewiarygodne....

dlatego trudno mi cokolwiek zdecydować ciężko mi uwierzyć, że mógłby mnie okłamać..... a jeżeli ona ma racje ??? są osoby które dołączają się do innych bo nie maja z kim jechać, sama widziałam takie strony,

Gość gusiec
Ona może chce jechać, bo widzi szansę np, na poznanie faceta. A Twój facet jest nielojalny, bo ma dziewczynę, a umawia się z inną na wyjazd. I nieważne jaki to miałby mieć charakter. W związku pewne zachowania są zabronione. A jeśli występują to wskazuje na brak szacunku i poważnych uczuć. Facet Cię okłamuje, a wciska Ci kit, że tylko przemilczał dla twojego dobra, żebyś nie musiała złościć się, że jedzie z inną. Żenada.

Gość gusiec
Poza tym... ona może nie ma z kim jechać, a Twój ma ... z bratem jedzie. Czy oni wybierają się na biegun, do Chin? Do czego będzie im niezbędna mała, słaba kobietka? Autorko, przejrzyj na oczy :O

no mądrze piszesz ;) też bym chciała mieć taką siłę woli ;) ale z tego co widzę to jestem cholernie słaba

Gość chyba sobie zarty robisz...
przeciez to wszystko sie kupy nie trzyma.Kto to widzial takie cos. HAHA nie powiedzial dla twojego dobra...haha co ty z nim robisz??

ktoś się jeszcze wypowie ????????????????????????

Czy pytałaś go "Co cię z nią łączy?" Czy powiedziałaś mu że to wygląda jakby miał romans? Czy powiedziałaś mu, że jeśli on jedzie z koleżanką, to ty też się wybierzesz ze swoim kolegą na wyjazd?

dla mnie jest dziwne to i nie wiem czy mam mu wierzyć, że gdy pytam (nie krzyczę) ;) czy poznał inną dziewczynę i chce zakończyć nasz związek, on odpowiada, że NIE. Czy jeżeli chciałby zerwać, nadal brnął by w taką sytuacje i uparcie twierdził, że jedzie tylko z nimi na wycieczkę ???

Powiedział, że to tylko koleżanka jego i jego brata. Powiedziałam co o tym sądzę, odpowiedział, że Polska to kraina paranoików. Nie wybiorę się z kolegą na wyjazd, bo jak tylko o tym pomyśle to mam już wyrzuty sumienia. Poza tym nie miałbym serca...

a czy ty wszystko tak łykasz jak to kłamstwo które ci wbił w głowe

pewności nie mam, że to kłamstwo ;/

dlaczego żart ? to nie jest pierwsza taka podróż. Razem byliśmy w Grecji, Atenach, na Krecie, Rodos, we Włoszech, Niemczech... On był z siostrą w Hiszpanii i Afryce. Teraz jedzie z bratem. Następną podróż planujemy na W-py Kanar. Mamy zamiar zwiedzić cały świat ;) Martwi mnie tylko ta cała koleżanka i nie wiem co o niej myśleć........... ;/

on klamie-niby po co im jakas obca baba,jak on ma z kims jechac!! jesli masz kompana podrozy,to nie szukasz innych ludzi po jakis portalach,no chyba,ze na sympatii... daj spokoj,powiedz wprost,ze jedziesz z nimi albo ma nie wracac do domu

trochę szacunku do ludzie upośledzonych ;) matko to nie potrafi po prostu powiedzieć, że chce odejść kiedy Go pytam ??? to takie trudne ???

lae on nie chce odejsc..on najpierw chce sprawidz jaka ta nowa jest,troche ja poruchac,zobaczyc jak sie sprawa rozkreci i wtedy myslec dalej...na razie chce tylko poflirtowac i jak sie uda,to zaliczyc..a odchodzeniu mowy nie ma

(Hej, od 7 grudnia chcialabym pojechac gdzies gdzie jest cieplo na 1 tydzien na spoznione wakacje. Ktos moze tez planuje? chetnie wybiore sie z kims, plec dowolna, bez podtekstow, po prostu z kims razniej. Pozdrawiam,)

to jest to ogłoszenie tej laski na jednym z portali podróżniczych.

ale ty rozumiesz,ze jak on mial jechal z bratem (wiec mial kompana podrozy),to po jaka cholere szukal czegos na takim portalu??i akurat wybral dziewczyne,a nie faceta.dziwne,prawda?