Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamalygaaaaaaaaaaaaaa

Chyba wrosniety wlos koło sutka :(

Polecane posty

Gość mamalygaaaaaaaaaaaaaa

w roznych miejscach wyrastaja mi czarne, dlugie wlosy i wyrywam je penseta. od kilku dni zauwazylam czerwone, zaognione miejsce na piersi i wydaje mi sie,ze pod skora widze czarny cien, wlasnie taki juz dluzszy, wrosniety wlos. probowalam wycisnac, polecialo tylko troche przeroczystej limfy i tyle, jakbym miala skalpel to bym to rozciela(wiem ze to strasznie brzmi,ale boli:() igla nie wiedzialabym gdzie nakluc, bo nie wiem gdzie jest koniec a gdzie poczatek, jak mam to zrobic? Dodam, ze do lekarza nie pojde bo nie jestem ubezpieczona i nie mam kasy.

Gość Włosy włosy...
Mi też bardzo często wrastają i zdarza się że wrastają w okolicy sutków niestety... Faktycznie jes zaczerwienione i bolące miejsce. Jeśli nie chce się wycisnąć do smaruję na noc maścią tormentiol i zaklejam plasterkiem a rano spokojnie daje się wycisnąć. Czasem po prosti podważam jakąś malutką igiełką którą nakluwam to miejsce i tak metodą dziubania dochodzę do sedna sprawy a po wszystkim zostaje tylko malutki strupek.

Gość yetiiiiiiiiiiiiiiii
też tak miałam i nakułam igłą i udało się wyciągnąc od tamtej pory nie wyrywam tylko zgalam te pojedyńcze upierdliwce

Gość ja tez czasem
jak nie chcesz to nie idz, ale moj znajomy mial podobnie. tzn. wrósł mu się wlos na kosci ogonowej tzn. torbiel włosowata i kłaki mu rosły wewnatrz, tzn. pod skorą bleeeeeeeeee, musieli mu to wycinac :O:O

Gość Włosy włosy...
Mi też bardzo często wrastają i zdarza się że wrastają w okolicy sutków niestety... Faktycznie jes zaczerwienione i bolące miejsce. Jeśli nie chce się wycisnąć do smaruję na noc maścią tormentiol i zaklejam plasterkiem a rano spokojnie daje się wycisnąć. Czasem po prosti podważam jakąś malutką igiełką którą nakluwam to miejsce i tak metodą dziubania dochodzę do sedna sprawy a po wszystkim zostaje tylko malutki strupek.

Gość Michaska252525
Wyrywam sobie penseta wloski z okolic sutka. Strasznie mnie to meczy. Nie unawiam sie spontanicznie z chlopakiem na randke, bo roznie bywa.Przed umowieniem sie wyrywam,. Siada mi psychika juz od tego. Nawet jak uprawiam sex z chlopakiem to wydaje mi sie ,ze patrzy na moje piersi i widzi te wlosy. Help.

Gość ja tez czasem
jak nie chcesz to nie idz, ale moj znajomy mial podobnie. tzn. wrósł mu się wlos na kosci ogonowej tzn. torbiel włosowata i kłaki mu rosły wewnatrz, tzn. pod skorą bleeeeeeeeee, musieli mu to wycinac :O:O

Gość Michaska252525
Wyrywam sobie penseta wloski z okolic sutka. Strasznie mnie to meczy. Nie unawiam sie spontanicznie z chlopakiem na randke, bo roznie bywa.Przed umowieniem sie wyrywam,. Siada mi psychika juz od tego. Nawet jak uprawiam sex z chlopakiem to wydaje mi sie ,ze patrzy na moje piersi i widzi te wlosy. Help.

Gość yetiiiiiiiiiiiiiiii
też tak miałam, nakułam igła i udało się wyciągnąc teraz nie wyrywam tylko zgalam te pojedyńcze upierdliwce

Gość dhgdfh
a po cholerę ty te wyrywasz? Piersi są takie wrażliwe... wystarczy przyciąć nożyczkami.

Gość mamalygaaaaaaaaaaa
no bo takie czarne dlugie wlosy na skorze to nic ladnego:/ ale jak wy to nakluwacie, gdzie? ja nawet nie wiem gdzie jet jego poczatek i koniec, gdzie mam wbic igle?