Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stroik z woalką zamiast welonu

Stroik z woalką zamiast welonu!

Polecane posty

Gość Stroik z woalką zamiast welonu

Mam też Stroik z woalką! Polecam!

Gość ewaa24
zdecydowanie welon będzie lepszy

Gość niektóre z was to
ta z drugiego linka na 2 zdjęciu jest bardzo fajna. widziałam ostatnio na żywo podobną na ślubie koleżanki. wyglądała super :)

Gość woalka rulez
Tylko do tego trzeba też mieć odpowiednią suknię. Moim zdaniem nie pasują do woalki typowe bezy - princeski, raczej coś bardziej nowoczesnego, z pazurem. Woalka jest raczej dla przebojowej panny młodej. Musi się komponować z resztą stroju i cała koncepcją, łącznie z makijażem.

Gość woalka rulez
Ten bukiet to były takie piórka, jak w woalce.

Gość czokoszoko
Zgadzam się, woalkę trzeba dobierać do sukienki, żeby wszystko miało ręce i nogi. Sama w sobie jest dość wyrazistym elementem ślubnej garderoby, więc po co robić jej konkurencję suknią, albo nieodpowiednią fryzurą? Jestem za woalkami!:-)

Gość też za wolaką
Moim zdaniem poza tym wszystkim woalka jest lepszym wyjściem np. do ślubu w USC niż welon.

Gość rajderrrka
@woalka rulez Bardzo fajne zdjęcia i świetnie wyglądający młodzi! Jakiej narodowości jest pan mlody? Bo nie wygląda na Polaka :P

Gość woalka rulez
Dobre masz oko - Fin ;) zdjęcia boskie, fakt. Zwłaszcza jak się to oglądało na żywo ;) Mi się jeszcze podoba taki typ z toczkiem (drugie zdjęcie, modelka - blondynka). http://slub-wesele.com/show_art.php?id=205

Gość rajderrrka
BTW - ta mała bez zębów (jedna z tych trzech dziewczynek w fioletowych sukienkach) jest kapitalna! :D

Gość woalka rulez
Kreskówkowa :D

Gość te tuaj
robią nie za dobre wrażenie, widać w nich tandetę- proszę się nie obrazić. Ja bym poszukała takiego czegoś, ale w lepszym guście, naprawdę musi to być wyrafinowany dodatek, nie może być podobny do sztucznego kwiatka made in china

Gość Facynatorek
A masz może stronkę, na której można zobaczyć takie lepsze..? czemu miałabym się obrazić - jeszcze nie kupiłam, na żywo nie widziałam :)

Gość siatofon
ja sie uparłam ze nie chce ani welonu, ani wolaki. niestety nie lubie miec ozdób we włosach. nawet wsuwki mnie drażnią. i bede miała opaskę kremową taka szeroka na 2 cm z taką małą kokardką. kupilam ją na allegro chyba za 15 zł :) na sukience też mam z przodu kokardę wiec mysle ze bedzie pasowac. poza tym chcemy wesele w stylu lat 60 i 70 wiec opaska bedzie pasowac idealnie plus lekko poddapirowany kok w stylu lat 60. zadnych kreconych loczków - to jest jakaś masakra. szkoda ze tak wiele łądnych dziewczyn wyglada na wlasnym slubie jak pudel. dziewczyny czasami mniej znaczy wiecej!

Gość siatofon
pieknie wygladałas! to jest wlasnie elegancka Pani mloda a nie jakas odpustowa choinka

Gość stroik z woalką ślubny
Czy ktoś się orientuje gdzie można spoktać duży wybór takich stroików, ale "na żywo"? Nie wyobrażam sobie tego kupić bez mierzenia... Najlepie - mazowieckie. Jest sporo fajnych sklepów, ale internetowych a w salonach mają od biedy po 4-5 modeli :/

Gość panna młoda w ecru
Mi się bardzo podobają woalki!

Gość żę tak powiem
very lucky star śliczny ten stroik, gdybym miała drugi raz brać ślub też bym taki chciała...