Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaggaa123

Młody erotoman

Polecane posty

Gość aaggaa123

Mam siostrę. Jest o 10 lat starsza ode mnie. Niedawno wybierała się z mężem na wesele do znajomych. Poprosiła mnie bym popilnowała ich 11-letniego synka. Zgodziłam się..W sobotę Zameldowałam się u nich zgodnie z umową. Przy wyjściu powiedzieli bym poczęstowała się jeżeli będę miała ochotę czymś z barku. Mam 20 lat. Wieczór z Kacprem upływał spokojnie i miło. Ustaliliśmy że zjemy kolacje wykąpiemy się i obejrzymy jakiś film. Rozłożyłam kanapę w salonie. Kacper puścił na dvd Transformersów więc ja wypiłam lampkę wina i położyłam się obok niego.Nie byłam zbytnio zainteresowana filmem i zmęczenie zaczęło brać górę (wstałam rano o 4 00 ). Dołożyła się też lampka wina toteż usnęłam. Ze snu wyrwała mnie ręka młodego błądząca między moimi . udami. Gówniarz odchylił kołdrę, podciągnął mi koszulę nocną i zaczął się zabawiać .Liczył na to że się nie obudzę. W pierwszej chwili nie wiedziałam co zrobić przebiegł mnie nawet dreszczyk podniecenia. Opamiętałam się jednak i zerwałam się na równe nogi. Kacper wystraszony zaczął mnie przepraszać i prosić bym nić nie mówiła jego rodzicą. Ciekawe w jakim wieku chłopcy zaczynają myśleć o seksie, widać było wybrzuszenie na jego spodniach od piżamy. Siostrze o niczym nie powiedziałam, niewiem czy dobrze zrobiłam? A może trzeba było udawać sen? Teraz dowiedziałam się że za miesiąc idą na następne wesele a ja znowu mam pilnować młodego. Nie wiem co mam robić?

Gość annett123
Młody krzywdy ci nie zrobi. Udawaj sen.

Gość aniluap1
Nie mów. Niczego to nie zmieni. Skoro widział ci wszystko to sprowokuj go przy następnej okazji. Ty będziesz miała przyjemność a on niech się szkoli. Udaj że mocno śpisz po jakichś tabletkach, zawsze możesz ;obudzić się; jeżeli uznasz że posuwa się za daleko.

Gość Jaci
Najlepiej odmów siostrze i powiedz, że

Gość Jaci
Najlepiej odmów siostrze i powiedz, że to za duża odpowiedzialność dla ciebie. Z resztą z tego co widzę dajesz się wykorzystywać. Niedługo będziesz musiała codziennie się nim opiekować.

Gość Jaci
fubu- za szybko poszedł post

Gość Magda6456543
Swoją drogą ekscytujący temat. Młode paluszki poznające ciało dojrzałej kobiety. Ciekawe jak daleko by się posunął w przypadku braku reakcji. Pod pedofilie zaliczyć tego nie można ponieważ było całkiem na odwrót, to ona była molestowana. Młody musiał mieć Jakieś doświadczenie z internetu lub z telewizji i chciał zobaczyć jak to jest w realu. Parę lat temu miałam podobne doświadczenie z synem sąsiadów, nocował wtedy u mnie .Ja miałam 27 lat on 13.Skończyło się podobnie jak u aaggaa123, później trochę żałowałam że nie udawałam snu.

Gość dqwerty
Następnym razem wyczekaj do końca i nie przerywaj mu w poznawaniu świata, krzywdy ci przecież nie zrobi a będziesz miała co wspominać

Gość dqwerty
Dziwni są ci ludzie. Zrezygnować z darmowego masażu erotycznego.

Gość Babajaga33
Kiedyś opiekowałam się mieszkaniem i synem sąsiadów. Miałam 30-tke, chłopak 14. Mąż akurat wyjechał w delegacje. Głupio mi było samej w mieszkaniu to zaproponowałam Bartkowi aby spał u mnie. w nocy zakradł się do mojego pokoju. Najpierw delikatnie mnie szturchnął, później mocniej. Udawałam że śpię. Podciągnął mi koszule nocną. Najpierw masował po całym ciele, a następnie zrobił piękną minetke. Przez cały czas nawet nie drgnęłam. Nie wie do tej pory jaką zrobił mi frajdę.

Gość aneczzzka
Uuuu taki młody a juz w głowie jedno... Nie mów siostrze nic, mały zapomni to a Ty zostaw dla siebie... _________________________ Dobry sexshop? Dyskrecja.pl

Gość Fraufrau
Ja bym pozwoliła mu na wszystko.Rodzicą nie powie, a kumple mu nie uwierzą :)

Gość bzdury :)
udaj że nie widzisz? chłopak ma 11 lat na litość :O

Gość trzydziestodwulatka
Mojego 11 latka ostatnio wywlekłam z kosza na bieliznę, gdy się kąpałam a innym razem z szafki łazienkowej, też byłam naga. Kratka w drzwiach jest już dawno zasłonięta.

Gość niezmiennievix
Ciekawe czy inne jeszcze inne mamy nakryły swą dorodną młodzież no podgłądaniu??? Bo ja tak.

Nie dziw się małolatowi, że jest ciekawski, to naturalne w ich wieku. Sm mając te lata byłem ciekawy jak to wygląda w realu. Jak masz zaufanie to możesz z nim porozmawiać o seksie, uświadomić go, ustrzec go od chorób wenerycznych, o zapobieganiu przed niechcianym zapłodnieniem. Chłopak będzie Cie darzył zaufaniem i bezpośrednio się dowie tego, co jest jego pragnieniem , a nie miał śmiałości z nikim tak szczerze i praktycznie porozmawiać, co u nas jest jeszcze tabu. Sam sobie przypominam jak uświadamiałem dziewczynę 14 letnią. Miała po tym takie zaufanie, że była chętna pierwszy raz spróbować jak to jest w naturze, ale nie skorzystałem, gdyż mogła być moją wnuczką. Dziś jest żonata dzieciata i z miłą chęcią wspomina te uświadomienie z młodych lat. Ja wiem, że jesteś może za młoda na takie rozmowy o 9 lat młodszym chłopakiem, ale to wszystko zależy od powagi sytuacji. Z rodzicami się wstydzi o tym rozmawiać, a Ty jesteś tą osobą, którą chłopak jest zaciekawiony Twoją osobą.

Gość ????hgfhhgrklg
Ale tępi jesteście! Nawet gdy młody przeleci starszą, to i tak jest to pedofilia i to ją prokurator oskarży. Nawet jakby wina była po stronie chłopaka! Poszukajcie w sieci to się ździwicie! A tak po drugie to pomyślcie sobie co by było gdyby już do pierwszej klasy podstawówki wprowadzwono wychowanie seksualne! Dzieciaki od najmłodszych lat miałyby chcicę na ruchanie, tak jak 7-latki z krajów skandynawskich!

Gość Hydra111
A jeżeli młody poda kobiecie tabletkę gwałtu?

Gość druga alternatywa
a ja po prostu w ta historie nie wierze.Uwazam ze sama to wymyslilas i ze to sa twoje fantazje-a to juz jest pedofilia.Nie wierze w takie brednie ze 11 letni chlopiec cie obmacywal.

Gość masaz
sa chetne dziewczyny popatrzec na mojego ogolonego piszcie 667031472

Gość 14latka_z młodziutkim
Ja ostatnio pozwoliłam mojemu 10 letniemu kuzynowi sie wymacać. Strasznie mnie podnieciło jego młode ciałko i ten mały twardy fiutek którego nieudolnie pchał na oślep. Chętnie poznam takich chłopcow

Gość 14latka_z młodziutkim
Ja ostatnio pozwoliłam mojemu 10 letniemu kuzynowi sie wymacać. Strasznie mnie podnieciło jego młode ciałko i ten mały twardy fiutek którego nieudolnie pchał na oślep. Chętnie poznam takich chłopcow

Gość Hitmanos
@14latka_z młodziutkim Jeśli masz 14 lat(patrząc na nick) to pół biedy, ale jak już osiągniesz 15, to nie radze takich "zabaw" bo możesz skończyć w więzieniu.

Gość Hitmanos
Jak masz 14 lat (wnioskując nicku) to pół biedy, ale jak osiągniesz 15 to nie radzę takich zabaw, bo to karalne.