Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kgdgfgfdgdkasia90

czy kobieta ważąc 66 kg przy 172 cm jest pulchna??????????????@@@???????????????

Polecane posty

Gość kgdgfgfdgdkasia90

(o raczej drobnej budowie ciała tzn . chude kości ) według bmi mogę ważyć do 71 kg i się tego trzymama . jednak mama mówi mi że powinnam wziąść się za siebie i chłopak chociaż tego nie mówi wprost też nieraz podśmiewa się z mojego sadełka na brzuchu i biodrach....

Gość DruidMorales
jest gruba, sorry ale przy tym wzroście to max 55kg dla kobiety i to jeszcze takiej ćwiczącej

Gość kgdgfgfdgdkasia90
DruidMorales - hmm ale 54 to już nie dowaga ....a to znaczy że organizm nie funkcjonuje prawidłowo ...

Gość wyobraź sobie taką
dużą reklamówkę pełną kartofli, niech ona waży 5kg. pewnie nie raz taką już trzymałaś. teraz pomyśl że taka torba kartofli mogłaby "spać" z brzucha i ud. nie chciała byś?

Gość vbfhdthdj
ja mam 180 cm, waze 68 i mam sporo tluszczu, jestem normalna z plusem:P ale ja cwicze kilka razy w tygodniu i powoli chudne...

Ale głupoty gadacie :O I tak na każdym topiku o wadze :O NO może tak ze 2-3 kilo bys mogla zrzucić autorko ale nie do 55 kg :O

Gość nutkiki
no ja waze 63-64 waga sie waha przywzroscie 170, i uwazam ze jestem za szczupła. chcialabym wazyz 70 kg .ale brzuszek mam, ale cwicze na siłce i powoli jakos wygladam. ale nogi i rece mam bardzo bardzo szczupłe. i dlatego musze zrobic rzezbe

Gość DruidMorales
ty uważasz, ale liczy się to co uważają faceci .. znam wiele kobiet które twierdzą, ze są szczupłe, a sadło im się bokami wylewa, ohyda .. wmawiajcie sobie dalej

Gość ja facet też wiem co mówię
szczupła lekka gładka. nie widzę absolutnie niczego atrakcyjnego w wałeczkach tłuszczu

Gość vbfhdthdj
hahaha - liczy sie to, co uwazaja faceci - wybacz, ale nie istniejemy na tym swiecie po to, zebyscie mieli na co sie gapic. liczy sie PRZEDE W@SZYSTKIM to,co ona o sobie uwaza,a nie jakis obcy koles. Nawiasem mowiac wszytsko jest wzgledne, na kazdym kilogramy inaczej sie ukladaja, zalezy tez czy kos ma miesnie, jaka budowe itd, itp bla bla bla, daj zdjecie i ci powiemy co myslimy.

Gość nutkiki
ale i tak wiele zalezy od tego ile ma sie lat, jaka grubosc kosci i jak widzisz sie w lustrze..bo nie ukrywajmy , nasze pokolenie jest pokoleniem anorektyczek i wiele dziewczyn nie widzi tego co pokazuje lustro. Ja osobiscie uwazam ze dziewczyna wyglada najpiekniej , kiedy podoba sie sama sobie, mim kilku kg wiecej moze byc duzo baqrdziej atrakcyjniesza dla ogołu niz wychudzone dziewcze

Gość DruidMorales
mów za siebie, wolę chudszą dziewczynę niż kawał słonia zresztą kwestia gustu

Gość kgdgfgfdgdkasia90
ja facet też wiem co mówię- ale uwazasz ze 66 kg przy 172 to za duzo ?

ok, któregoś dnia okaże się że facet na którego polecicie zignoruje was. ale to i tak będzie "jego strata":classic_cool:

Gość nutkiki
DRUID MORALES masakra.... brak szacunku dla troszke bardziej pełniejszych dziewczyn, i nie nazywaj ich słoniami, to obrazliwe . niektore dziewczyny maja od zawsze tendencje do tycia a niktore dar do bycia sczupłymi i zgadzam sie ze to kwestia gustu ale obrazliwe komentarze zosatw dla siebie

moja pierwsza dziewczyna ważyła dokładnie tyle, przy tym wzroście. wcale mi to nie przeszkadzało, ale byłem zauroczony. jak ktoś powiedział, to zależy od ciała, kości, mięśni, ogólnej budowy

Gość nutkiki
moze ostatecznbie powiem tak: ładne sa opływowe kształty ciala dla ludzkiego oka tak jak nog, ud, bioder, kolan niz Kanciaste sterczące i odstające biodra, łopatki, wpadniete poliki i wystajace zebra

Gość garnek z pierogami
ja waze 55 a mam 165 i jestem szczupla ale mam duzy bius, wiec mysle ze z 62 kg powinnas wazyc , zaleznie od tego jaka masz figure

nutkiki - Racja. Już od starożytności prawda znana, od najdawniejszych lat w malarstwie i rzeżbie przedstawiających postacie ludzkie są kształty opływowe

Gość nutkiki
no chociaz ktos sie zgadza ze ciut wiecej ciałka to nie SAMO ZŁO

Gość DruidMorales
nutkiki---- Moja sąsiadka (lat 24) też ma ten gen otyłości, ale walczy i obecnie jest szczuplutka. Przestrzega diet, pilnuje się, nie je więcej niż potrzebuje. Jej rodzice, żal patrzeć, oboje monstrualnie otyli, chodzą po korytarzu jak banki wstańki. Znam parę otyłych osób i widzę jak to w ich przypadku wygląda, twierdzą, że są na diecie, a jak nikt nie patrzy to wpierniczają pudełko czekoladek, czipsy i inne gówna. Jest jeszcze jeden typ otyłych - katolicy, którzy głęboko wierzą, że nie wolno marnować jedzenia, więc jedzą cokolwiek zostanie niezjedzone po posiłkach, bo szkoda im wyrzucić. Przykłady? Moja babcia i mama .. wstyd mi za nich. Ja na szczęście nie pójdę tą drogą.

Gość gość
Jest pulchna jesli jej cialo to tluszcz a nie miesnie Ja mam 172 i 65 kg ale od kilku miesiecy cwicze głównie silowo. Mam nozki jak patyczki ale mam dosc duzy tyłek i troszke w udach. Talia szczupla i prawie brak cyckow. Wiekszosc nie wierzy jak mowie ile waze, wszyscy daja mi 55kg ale jak juz mowilam - mam miesnie a te ważą tyle co tluszcz przy mniejszej objetosci czy jakos tak.