Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glyui

Czy naprawdę podobają Wam się otyli faceci?

Polecane posty

Gość pozwolę sobie
teraz to ja dziękuję;) mam powyżej 185.

Gość otyli dla
otyłych, koniec tematu.

Gość montaria
Grubasy do domu!

Gość dziękuje
Brawo panie teraz wejdzie tutaj gruby 15 16,latek i jego samo ocena spadnie do zera, oo ja jestem grubym 15.latkiem i bardzo dziękuje idę się zabić. A i to prawda że kobiety są płytkie

W podstawówce byłem otyły, a mimo to, moją dziewczyną była najładniejsza laska w klasie :). Grubasem mnie nie nazywano, bo waliłem w mordę za takie odzywki :D. W średniej szkole dużo trenowałem i prawie żadnego tłuszczu nie miałem, mimo to ważyłem ponad 80kg. Teraz jestem po czterdziestce, przyrósł mi brzuszek, ale nadal nie zauważyłem, by dla interesujących mnie kobiet, był to jakiś problem :D. Nie jestem bogaty, a mimo to spotykam się z życzliwym przyjęciem u dziewczyn, mogących być moimi córkami :). To chyba od zawartości głowy najbardziej zależy :). x Pozdrawiam wszystkich "grubasów" :) .

Gość surfer77
Wszystkie kobiety są do siebie podobne. Gdy są atrakcyjne, to misia z brzuchem nie wezmą. Jednak często są tak zaślepione własną idealnością, że ci bez brzucha też są na chwilę, bo ciągle gdzieś tam za rogiem czeka ten iluzorycznie najprzystojniejszy, przekraczający senne marzenia. Osobiście znam takie panie, co właśnie tak żyły i dziś, kiedy z wiekiem przybyło im kilogramów są same. Mówią, że liczy się wnętrze, a nie wygląd... Ale panowie z brzuchem, są tez kobiety, co jak tylko będziecie mieli stabilną pracę lub po prostu zaradność i do tego będziecie odpowiadać im z charakteru, a ich cele życiowe typu chęć posiadania dzieci będą tak silne i świadomość tego, że za chwile stuknie im 40 lat, to wtedy wasze marzenia się spełnią o pięknej kobiecie, co prawda na granicy tego czasu, ale zawsze :) Taka to złośliwość tego losu, że my faceci z wiekiem stajemy się często bardziej atrakcyjni, a kobiety to na palcach jednej ręki można policzyć, bo fitness itp. nie pozwolą większości utrzymać konkurencyjnego wyglądu w stosunku do 20-25 letnich rywalek. Więc 15 latkowie - trzeb ćwiczyć i się rozwijać. Wtedy za młodu was to spotka, a tak jeśli spełnicie powyższe nieco później. A czas szybko płynie :)