Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoja m

mam pytanie

Polecane posty

Gość twoja m

który z narodów europejskich ma waszym zdaniem najlepsze geny? Chodzi mi o mieszanki narodowościowe. Z kim wyszłoby najlepsze potomststwo? Co myślicie o : -Skandynawach (Duńczykach, Norwegach, Szwedach, Finach, Estończykach,Lapończykach) -Słowianach: (Czechach, Słowakach, Litwinach, Białorusinach, Łotyszach, Ukraincach, Węgrach) -Germanach (Niemcy, Austryjacy, Belgowie, Holendrzy, Szwajcarzy) -Anglicy, Irlandczycy, Islandczycy -Bałkańczykach(Bułgarzy, Grecy, Rumunie, Serbowie, Jugosławianie, )..........

Gość twoja m
a jaka konkretna narodowość pijany kjujićku?

Gość SamotnyLat27
Ze mną :) Nie mam żadnych nowotworowych obciążeń genetycznych. Jestem wysoki, inteligentny, przystojny. Nieśmiałości na szczęście się nie dziedziczy :D

Gość twoja m
Geny mają informacje o tym co jedli nasi przodkowie: ja myślę że najlepsze geny mają: 1 Finowie (dziadki, pradziadki,prapradziadki odzywiali się głównie mięsem dlatego geny współczesnych Finów oparte są na białakach wysokiej jakości) 2 Rosjanie(również dieta wysoko białkowa, głównie zbożowa-kasze) 3 Duńczycy Dlaczego uważam że Finowie i Polacy to dobra mieszanka genowa? dlatego że te narody się nie zetkneły ze sobą i od wieków były odzielne dlatego my Polacy nie mamy ich genów a oni nie maja naszych

Gość twoja m
Skandynawowie to gr etniczna która posiada w swojej diecie najwięcej białka z wszystkich narodowości europejskich Skandynawowie sporzywają: -mięso z reniferów, saren , łosiów, ryb, owoców morza, zajecy, -smalec, mleko jaja

Gość DruidMorales
widzę że polskim dziewczynkom marzą się fińscy rybacy .. problem w tym czy polskim facetom dorastającym w otoczeniu pięknych polskich kobiet zechce się spojrzeć na co tu dużo mówić niezbyt ładne spasione fińskie foki ... jak jeszcze chodziłem do liceum to zetknąłem się z wycieczką z finlandii na wawel (jakaś klasa tamtejszego liceum zwiedzała polske) wszystkie dziewczyny były spasione i miały mnóstwo kolczyków w nosie, wargach, uszach .. ohyda

Gość TO JEST JAKIŚ
RASISTOWSKI TOPIC DO KOSZA Z NIM!

Gość twoja m
Dlaczego z wszystkich Skandynawów uważam że Finowie maja najlepszy materiał genetyczny? - Dlatego że patrząc na mape Europy można zobaczyć że Finlandia graniczy z Rosją czyli Finowie mają geny Skandynawów i Rosjan - natomiast Norwedzy będą mieli geny poczęści Angielskie, Niemiecki Duńskie, Lapońskie (chodzi mi o migracje przodków) - A Szwedzi głównie (Polaków, Niemców, Duńczyków, Finlandczyków, Estończyków

Gość DruidMorales
Finowie mają beznadziejny skład genetyczny bo mają brzydkie kobiety

Gość twoja m
może ktoś jeszcze się wypowie

Gość twoja m
Skoro nikt się nie wypowiada to powiem wam, że wczoraj onanizowałam się przy zdjęciu Breivika, on jest taki cudowny. Och żeby mnie zerżnął swoją wielką knagą - marzę o tym co noc

Gość twoja m
podszywie może Ty się wypowiesz na temat?