Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gejuszka

avon jest beznadziejny

Polecane posty

Gość gejuszka

Zamówiłam sobie zestaw biżuterii- chciałam sobie samej zrobić miły prezent na Mikołajki.Mama-moja konsultantka- przyniosła paczkę. Znalazłam moje pudełeczko, otwieram, patrzę, porwany łańcuszek od naszyjnika! beznadzieja

Gość gejuszka
ej , wy nie kupujecie z avonu nic?

Gość sssasasasasa
ja kupuje czasem jakis balsam czy tusz i nie narzekam biżuterii w avonie mi sie nie zdarzyło kupowac:O

Gość to jest tu dddd
www.showup.tv/pp/swirus501

Gość OkoOko
sssasasasasa - dokładnie, ja też często używam z Avonu kosmetyków (żele, szampony, odżywki, szmninki...) ale nigdy biżuterii. Z Yves Rochera też polecam, ładnie pachną. A ten wisiorek może ci wymienią?

Gość sssasasasasa
czasem moja mama jak ma spore zamówienia to cos dostaje , czasem bizuterie, ale raczej bym jej nie nosila no i nie zdarzylo sie aby była uszkodzona.. mam odzwyke do włosów, zele, szampony, balsamy, tusz.. ale bizuterie to sie chyba gdzie indziej kupuje.. nie byłabym zadowolona z takiej z avonu

Gość gejuszka
jestem załamana, tak ładnie by wyglądał ten łańcuszek na penisie... a tu chuj! :O będę reklamować, dam znać jak poszło

nieliczac kilku kosmetykow uwazam ze to szmelc. kupilam kiedys torebke i portfel- nawet miesiaca nie wytrzymaly. z potfrla poodpadaly metalowe zaczepy torebka popekala. na pieniadze czekalam ponad 2 mc.... z avonu lubie kulki brazujace, little black dress, podklad ale nie pamietam jaki, dziewczyny maja czasami fajne tusze ale i tak wole inne. bizuteria jest tragiczna. ladnie wyglada na obrazku a w rzeczywistosci jak z bazaru

Gość Walencja89wwWW
ja jestem ogólnie przeciwniczką zakupów w Avonie bądź Ofirflame (czy jak to tam). Nie chodzi o jakoś produktów a o sposób transakcji. Nie lubie kupować czegoś "na odległość". Podobny mam stosunek do wszelkich internetowych zakupów. A swoją drogą. Kiedyś zamówiłam w Avonie rozjaśniacz do pasemek a dostałam zwykły szampon. Nie wiem czy to był błąd konsultantki czy po prostu "wadliwość" produktu.

Gość gejuszka
no i po mojej interwencji mailowej zachowali się jednak w porządku... otóż, napisali, że tą biżuterię przyślą bezpłatnie przy następnym zamówieniu, no i przysłali zgodnie z tym co napisali a tej zniszczonej nie muszę odsyłać wogle ( tym bardziej na własny koszt)... może i trochę starają sie o stałych klientów ( moja mama jest konsultantką od 2006 roku...)