Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaa1990...

ale ludzie to s.... aż mi się płakać chce :( :( :( co o tym myślicie @@##??????@

Polecane posty

Gość kasiaaaa1990...

Dzisiaj byłam na spacerze z mamą . Szłyśmy sobie tak po drodze patrzymy a tu ogromny pies za nami biegnie . najpierw się przestraszyłyśmy zaczęłyśmy iść szybkim krokiem a pies za nami . mama zaczęła świecić mu w ryj latarką . ale ten cały czas biegł do nas .. w końcu weszłyśmy na podwórze pies chciał się dostać do środka walił głową w furtkę . A potem zaczął tak przeraźliwie piszczeć tak jakby płakał :( zrobiło nam się go żal mama wzięła ogromny kawał mięsa i mu go dała ... zobaczyłam że pies ma sznurek na szyi ... piesek jest ogromny ale piękny , czyściutki zadbany , młody pewnie jakiś skurwie* go wyrzucił z bloku albo komuś znudziła się żywa zabawka i przywiązał do drzewa :/ a teraz tak to przerażone biedactwo się pląta:( ja niestety nie mogę go wziąć chociaż bardzo bym chciała :( bo mam już 2 psy w tym jednego dużego ...więc pewnie by się gryzły o terytorium ... co wtym przypadku będzie najlepszym rozwiązaniem zadzwonić do schroniska ? co ztym pieskiem tam zrobią ? uśpią go ? bo słyszałam że często tak robią :/

Gość nie uśpią go
jeśli jest zdrowy...... trafi do ciasnej klatki ale lepsze to niż spanie na ulicy o głodzie w azylu dostanie ciepłą miskę i mały kącik do spania lepiej w bidulu niż bezdomnym być......żal pieska :(

Gość kasiaaaa1990...
pijany kjójićek - banned - wiesz ciężko będzie ... raczej nikt nie chce takiego dużego psa ... nawet pytałam się chłopaka przed chwilą czy nikogo takiego nie zna ale odp. że nie ... a do byle jakiego gospodarza mi szkoda :( ... żeby całe życie przestał przy stodole .... jak u mojej sąsiadki burze nie burze a pies stoi raz się nawet na jego budę drzewo przewróciło a to go nawet na chwilkę nie spuściła ..

Gość Dziumdziorka
Skąd jesteś? Może zanim ostatecznie zawiadomisz schron to poszukaj w okolicy fundacji która zabrałaby psa do siebie. Weź również porozwieszaj ogłoszenia. Zrób ogłoszenie na stronie miejscowego schroniska. Tam najwięcej ludzi zagląda. Nie zostawiaj go bez pomocy.

Gość powiemtak
qrwa co z gnoje , jedyna rada pomóc aby nie zginął, na pewno już jest w szoku bo nie rozumie co go spotkało, dobrze że nakarmiłaś psa i dobrze, że masz mądrą mamę ale bardzo Ciebie proszę znajdź mu dom. Wielu ludzi nie myśli o cierpieniu zwierząt i to jest największa podłość jak kiedyś esesmańcy dla ludzi

Gość a propo,
"bo mam już 2 psy w tym jednego dużego ...więc pewnie by się gryzły o terytorium" niekoniecznie, to zależy w dość dużym stopniu od człowieka

Gość kasiaaaa1990...
Dziumdziorka - okolice lublina/radomia pijany kjójićek - z miasteczka .... powiemtak - bardzo bym chciała ....bo samej mi się serce kraje ... ale to trudne tym bardziej ze pies jest duży taki misio ...

Gość kasiaaaa1990...
właśnie mnie wydupcył,rewelacja! zostawiam go w domu :)