Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Never Lose Hope

Rezerwacja Wizzair

Polecane posty

Dziewczyny moze to glupie, ale naprawde nie wiem co robic, pewnie uznacie ze jestem jakas glupia ale zielona jestem w tym temacie :) Zarezerwowalam sobie bilet w Wizzazir do Londynu, zaznaczylam odprawe na lotnisku ale wlasnie kolezanka mi powiedziala mi zebym zaznaczyla sobie odprawe online bo bede placila na lotnisku za wydrukowanie biletu a jesli zaznacze online to przyjdzie mi na maila bilet do wydrukowania i juz, ale nie wiem teraz jak to jest bo niby na tej rezerwacji pisze ze zaplacilam za odprawe na lotnisku 30 pare zlotych i co mam teraz to anulowac czy co zrobic, pomozcie mi please!

Gość tyrtyrtyrtyrty
sama napisalas ze zaplacilas za odprawe na lotnisku te 30f..wiec juz nic niemusisz robic"!! dostaniesz na ltonisku bilet..zaplacilas za nie go juz:P

nie 30 funtow tylko 30zl, ale kolezanka mi powiedziala ze i tak za bilet ktory mi dadza bede musiala zaplacic ponad 100zl !!! To ja juz nic nie kumam

Gość gedoline
nie. juz zapłaciłaś. Jeśli zaznaczyłabyś odprawę online a potem mimo tego zgłosiła sie po bilet na lotnisku, to musiałabyś płacić.

Gość tyrtyrtyrtyrty
jak ci pisze ze zpalacilas te 30 ZL!!! za odprawe na lotnisku to nie bedziesz nic juz placic!!!!!!!!!!!!

Gość tyrtyrtyrtyrty
jak ci pisze ze zpalacilas te 30 ZL!!! za odprawe na lotnisku to nie bedziesz nic juz placic!!!!!!!!!!!!

Gość tyrtyrtyrtyrty
no zl! nie ma znaczenia w sumie:P. i tak najk masz w rezerwazji,za co zaplacilas juz. nie bedziesz nic wiecej placic. dostaniesz bilecik na lotnisku i tyle

wybralas taka opcje, ktora zostala ci doliczona do kosztow, zaplacilas calosc dodatkowe pieniadze placilabys gdybys wybrala opcje online, a nie wydrukowalabys biletu i oni by musieli ci na lotnisku wydrukowac wiec sie nie denerwuj :) ja tez mam online, jeszcze biletu nie wydrukowalam, jakos nie mam kiedy :D ja mam wiekszego stresa bo mam bilet bez bagazu i musze dokupic bagaz glowny, babka mi mowila ze to koszt 135zl ale boje sie ze jak co do czego dojdzie to ze bedzie wiecej :(

dzięki Aga, właśnie dzwoniłam się tam upewnić, ja tak myślałam że tak właśnie jest, ale moja koleżanka która apropos jest z Londynu i podróżuje średnio z 5 razy na rok samolotem mnie źle poinformowała :)

Gość tyrtyrtyrtyrty
NIE MA ZA CO!!