Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwadło największe tutaj

Przespałam się z facetem po 50 - obrzydliwe przeżycie. Przeczytajcie!

Polecane posty

Gość suchego pora fanka tez
no ja od rana rozmyślam nad zawadiackim pasikonikiem:) ..w nocy myslalam ze dostanę czkawki ze śmiechu swietne niektore teksty!!! milego dnia wszystkim 🖐️

no nie mogę:D ależ się uśmiałam, taki durnowaty temat ale pomarańczki wymiatają:D:D Corega Tabs...hehehheeeeeeee

Gość oxerma
jawna prowokacja

Gość 60 latek +
no dziewczynki -umyte i popudrowane? Wyszedlem an lowy , cos upolowac na zab. Ktora jest chetna? Zaczynamy bal?

Gość 60 latek +
dziewuszki no co jest? rece mnie swierzbia , by cos wziac do reki.Taki swiezy cycuszek to jest marzenie na dzis.Mniam mnaim . Czekam kochanienkie.

Gość Posikałam sie ze smiechu
Dałam sobie wczoraj ten temat do ulubionych,żeby mężowi poczytać:D:D:D Uśmialiśmy się oboje okropnie:D:D:D

Gość luciia
a"propos ludzi starszych.....pracuje w sluzbie zdrowia,prywatnej i na poczekalni czekala na wizyte starsza pani,babcia moich znajomych,ktora jezdzi wozkiem inwalidzkim kolezanka z recepcji sie denerwowala ze ona musi czekac a u nas w gabinecie przedluzala sie wizyta wczesniejszego pacjenta i kolezanaka słała mi wiadomosci na komputer ponaglające.. wreszcie lekarz skonczyl zabieg' a ja jej opisalam, ok,niech babka odpala rakiete:P recepcjonistka dostala czkawki ze śmiechu a tak w ogole b fajna ta babcia i sama jajuska:P

Gość @#@#@#***
hahahaha....genialne:)))))))))