Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwadło największe tutaj

Przespałam się z facetem po 50 - obrzydliwe przeżycie. Przeczytajcie!

Polecane posty

Gość suchego pora
nie..mylisz sie gimg az tak płodne nie jest to wysublimowany rodzaj dowcipu:P świetne:P panowie po 60 nadcisnienie i pelno chorob towarzyszacych wiec nie działa to i owo jestem sporo strsza ale bym nie poszla do wyra z tak oldmanem nie pociągają mnie

Gość 60 latek +
pokażę ci swoją wyciętą prostatę w formalinie, w kredensie w słoiku ją trzymam na pamiątkę. Docent mówił, że takiego jabola jeszcze nie wycinał i był pełen podziwu, jak mieściłem się z tym melonem w gacie.

Gość 60 latek +
ja nie musze torebek herbaty parzyc kilkakrotnie.Moja emerytura wystarcza na zycie ponad przecientna Kowalskiego. Wiec bez przesady z ta torebka herbaty :-P Zawsze swojej aktualnej damie robie ekstra prezenty. Kobiety zawsze sa nagie przeciez :-D

Gość edek producent kredek
weź tak nie rwij Edek :P własnie geriatria.... to właciwe okreslenie ble....

Gość ciesz się,że
60 latek + ja nie musze torebek herbaty parzyc kilkakrotnie.Moja emerytura wystarcza na zycie ponad przecientna Kowalskiego. Wiec bez przesady z ta torebka herbaty Zawsze swojej aktualnej damie robie ekstra prezenty. Kobiety zawsze sa nagie przeciez Ja naga nie jestem....mam szlafroczek na sobie ha ha ha

Gość 60 latek +
czemu mam rwac tu? Rozmawiam z autorka .Czyz nie jest to kulturalna rozmowa ?

Gość dziwadło najwieksze tutaj
60+ a jak wysoka te emerytura? to pójdziemy na układ, czasem nawet coś ci upiorę gratis

Gość 60 latek +
Nie kuś młoda kobieto, bo zerwę ci szlafroczek zębami, wczoraj podklejałem corega tabsem na świeżo, więc bez obaw że jak kłapnę to szuflada na szlafroczku zostanie.

Gość 60 latek +
probujemy rozwiklac dylemat . A czy ktoras by ze mna poszla do lozka , to niech pozostanie tajemnica tu ....

Gość 60 latek +
Emeryturka 1467 netto, więc piechotą nie chodzi, a do tego pieluchomajtki 100% refundowane, żyć nie umierać!

Gość 60 latek +
gratisy mi sie zle kojarza.Do sprzatania i prania przychodzi Pani Basia 2 razy w tygodniu.Moje damy serca nie zatrudniam do prac domowych.Sa wazniejsze sprawy niz szczotka i szmatka.

Gość dziwadło najwieksze tutaj
oo to 60latek jestem gotowa dać ci jak masz refundowane pieluchomajtki, wynagrodzenie godziwe:classic_cool: zawsze to nie bede musiala wkladac sobie papieru w gacie

Gość u takiego suchego pora
najgorsze to chyba obwiśnięte pośladki

Gość 60 latek +
Najważniejsze, żeby umiała mnie dobrze podetrzeć. Wymagam, żeby grudki kupy nie zostawały na włosach z odbytu, nie lubie mieć brązowego rowa w slipkach. W zamian gwarantuję miły relaks na balkonie, gdzie mam parasol przeciwsłoneczny i gołębnik.

Gość ciesz się,że
Nie kuś młoda kobieto, bo zerwę ci szlafroczek zębami, wczoraj podklejałem corega tabsem na świeżo, więc bez obaw że jak kłapnę to szuflada na szlafroczku zostanie. Ha ha ha ha

Gość 60 latek +
lubie zart ale wysublimowany.Tu traci prostota . Autorko , mysle, ze bedziesz to doswiadczenie wspominac z lekkim zazenowaniem . Taka karma byla.Dobranoc .

Gość ciesz się,że
W zamian gwarantuję miły relaks na balkonie, gdzie mam parasol przeciwsłoneczny i gołębnik. przeciwśnieżny by się zdał chyba :-)

Gość 60 latek +
Pieluchomajtki są refundowane na mnie, ale to zawsze oszczędność 5oo złotych miesięcznie, jestem skłonny odkładać ci Przegląd Lubelski po przeczytaniu do ubikacji, jestem gentelmenem.

Gość 60 latek +
smiejcie sie smiejcie mlokosy .Co Wy wiecie o prawdziwym zyciu .

Gość ciesz się,że
Ja wiem dużo:-)

Gość 60 latek +
jak będziecie w moim wieku, to zrozumiecie ile prawdy jest w stwierdzeniu: głowa siwieje, dupa szaleje.

Gość ciesz się,że
Ja to po 30-stce zrozumiałam:-)

Gość 60 latek +
och dziecko dziecko -powtarzasz slogany . Zycie jest piekne, wazne by je dobrze spozytkowac.

Gość 60 latek +
W takim razie młoda panno możesz być moją damą serca do pieprzenia. Próbuję usilnie skitrać jakąś siksę na tym kobiecym forum, ale to nie takie proste. Chodziłem na kurs komputer dla seniora, żeby wejść na te czoty i zarywać, a tu trzeba tyle zachodu, okropnie sie zniechęciłem.

Gość 60 latek +
dobranoc, niech twoja karma będzie smaczna.

Gość ciesz się,że
Brawo:-)

Gość ciesz się,że
DOBRANOC