Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwadło największe tutaj

Przespałam się z facetem po 50 - obrzydliwe przeżycie. Przeczytajcie!

Polecane posty

Gość ciesz się,że
czym ? kapciem? czy nogą?

Gość 60 latek+
Nie dziwię mu się, też mnie podniecają sikające podczas orgazmu panny, kojarzą mi sie z czasami kiedy byłem piękny i młody i przewijałem pieluchy córeczce. Dlaczego nie chcesz z nim być, wstydzisz sie tego, że popuszczasz?

Gość 60 latek +
jestem wdowcem , moge barszkowac do woli:-P Raz sie zyje.

Gość dziwadło najwieksze tutaj
nadmienię, że jest taki duży, że musiało go nieść kilku murzyńskich kolegów, a do ośrodka jest prawie 6km

Gość 60 latek +
widze, ze i na mym lonie podszywasz wyrosl:-P

Gość ciesz się,że
60 latek + no wiesz.Roznica wieku moze byc przeszkoda.Ale ja nie lubie babek w moim wieku.Troche sa za miekkie , takie galarety . Lubie takie pezed 40 stka tuz. Miodzio !!!!!!!!!!! To ja się kwalifikuję.....na kapciem w głowę :-)

Gość 60 latek+
Chociaz formalnie jestem cały czas żonaty, starą swoją ukatrupiłem łopatą i wożę w bagażniku, więc cały czas odbieram podwójną emeryturę, łakomy kąsek ze mnie, młódki czują kasę na kilometr, nie przeszkadza im nawet smród w aucie.

Gość 60 latek +
nie angazuje sie .To za skomplikowane, pozniej placz bylby, fochy , dasy. Lubie byc wolnym strzelcem. 20 latki sa za mlode dla mnie.40 stki sa boskie - a jakie gorace i rozpalone ach

Gość 60 latek +
to nie ja na tej focie.To jakis grubas . ja 182 i 78 kg

fajny jesteś

Gość niunn
Dostałam głupawki i skręcam sie ze śmiechu na kanapie, plizzzzz litości hahahahahhahahahahah

pierdzisz pod kołdrą?

Gość ciesz się,że
60 latek + nie angazuje sie .To za skomplikowane, pozniej placz bylby, fochy , dasy. Lubie byc wolnym strzelcem. 20 latki sa za mlode dla mnie.40 stki sa boskie - a jakie gorace i rozpalone ach Kurcze, szkoda,że za młoda jestem.Mam tylko 36 :-p

Gość 60 latek +
on mial autorko problem z prostata .Powiedz by zrobil PSA-takie badanie. Tobie potrzeny taki 40 latek.

Gość 60 latek +
Tak wyglądałem pół roku temu, teraz to zdjecie jest już nieaktualne, gdyz odżywiając sie zupą kapuścianą doktora Kwaśniewskiego schudłem do prawidłowej wagi, mam sprężystą sylwetkę suchego pora i zlikwidowałem owłosienie metodą siły woli, pozostały tylko uporczywe gazy, które są wynikiem enzymw zawartych w kapuscie, ale cóż nie ma róży bez kolców, mozna się przyzwyczaić.

Gość 60 latek +
chętnie zapnę cię w kakao i dopiero tam popuszczę. najwyżej oddasz płynnego stolca :)

Gość 60 latek +
malo pierdze, bo nie jadam cukrow.Poza tym mm a klase i przy damie zachowuje sie , jak na gentelmena przystalo :-D

Gość 60 latek +
oj podszywie , autorka jest inteligentna kobieta i od razu wyczuje niuanse w wypowiedzi :-)

czytałam, ze faceci, ktorzy lubia takie mlode w starszym wieku, maja cos z pedofila. On się na mnie gapił od początku. Moje postanowienie - piję z umiarem w obecnosci facetów bo z kolezankami to można i bez umiaru, zadna mnie nie wykorzysta:p zapewne problemy z prostatą. 60siątek ale masz podszywa:D

Gość 60 latek +
cukrów nie jadam, ale wpierdalam głęby kapuściane, bo liście idą na zupę, a szkoda żeby się coś marnowało, po tych głębach bąki mam tak śmierdzące, że sąsiedzi z całego pionu pozaklejali swoje klatki wentylacyjne i puszczają mnie pierwszego do windy, a sami schodzą pieszo schodami z obawy przed utratą przytomności.

Gość raatujcie bo sie hahhha
+ Tak wyglądałem pół roku temu, teraz to zdjecie jest już nieaktualne, gdyz odżywiając sie zupą kapuścianą doktora Kwaśniewskiego schudłem do prawidłowej wagi, mam sprężystą sylwetkę suchego pora i zlikwidowałem owłosienie metodą siły woli, pozostały tylko uporczywe gazy, które są wynikiem enzymw zawartych w kapuscie, ale cóż nie ma róży bez kolców, mozna się przyzwyczaić chyba sie skęcę :P:P:P

Gość 60 latek +
no fakt -z kolezankami nic Ci nie grozi.Ale przy twoim amancie tez wiel Ci nie grozilo .Pralka jest , wiec wypierzesz to i owo. Wielu facetow w miom wieku zachowuje witalnosc seksualana jeszcze.Trafilas na wybrakowany egzemplarz -czytaj chory.

Gość suchego pora
"mam sprężystą sylwetkę suchego pora i zlikwidowałem owłosienie metodą siły woli," kocham..kocham Cię podszywie :P 😍

Raczej chory. Nie jestem paskudą żeby miał mu nie stanąć. Pięknością też nie, ale nie przesadzajmy, taka normalna kobietka:) chyba, że z onieśmielenia bo ponoć u Was, facetów tak tez się zdarza, że bardzo chcecie, ale nie możecie:p podszywy spać bo jutro na 8 do szkółki gimgówna:classic_cool:

Gość 60 latek +
tez tak mogl byc.Moze byl za bardzo spiety.Chcial Ci zaimponowac meskoscia i polotem w lozku. Ale obstawialbym niemoc wynikajaca z prostaty.moze mial operacyjnie ja usuwana, wtedy tylko zostaja checi, moce spadaja do zera hahahha

Gość 60 latek +
Spróbuj ze mną urocza inteligentna kobieto, będzie ci się podobało i potem nawet możesz sobie uprać to i owo. Oczywiście proszek przynieś swój ,a rachunek za prąd podzielimy w odpowiednich proporcjach. Mam dwie ostatnie torebki herbatki Babuni,to daj znac czy mam parzyć czy zostawić dla ciebie jedną. edek.klubseniora@geriatria.pl