Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka śpi...

ZNOWU pytanie o zabawki !

Polecane posty

Gość Malutka śpi...

Chciałam zasięgnąć opinii na temat zabawki Krzeselko - uczydełko FISHER PRICE. Opinie na takich stronach jak Ceneo czy Skąpiec są bardzo pozytywne lecz jest ich mało. Było kilka takich, gdzie rodzice chwalili z tego względu, że dziecko bez problemu nauczyło się później siadać na nocniczek. Czy wasze dzieci lubiły sie tym bawić. Podzielcie się ze mną swoimi opiniami. Dziękuję !

moja dostała na roczek i to był strzał w dziesiątkę :) teraz ma 3 lata i dalej lubi sobie na nim usiąć i powłączać muzyczke :)

Gość moje dziecko nie ani ani
Moje dziecko dostało na roczek i nigdy się nim nie chciało bawić. Totalnie nietrafiona zabawka.

kuzynka to miała, chciała nam dać, ale mój Syn jedynie lubiał się na to wspinać, kilka razy łapałam go w locie :( z tego co pamiętam bo była tam jakaś baardzo prosta książeczka i lampka - jak dla mojego Syna chyba nudne, lepiej nadawało się to do wspinaczki

Każde dziecko może inaczej do tego podejść, syn siostry dostał i leży w kącie, w jego przypadku niezbyt trafiona zabawka. Po prostu jak usiądzie to te wszystkie gadżety są z boku tak że lepiej byłoby jakby były przed nim, takie mialam wrażenie. Usiadł, chciał oglądnąć te bajery z boku i wstał i już więcej nie siadał :-))))

Gość Malutka śpi...
No właśnie felerek tej zabawki jest chyba to że stoliczek jest z boku. Szkoda, że nie jest ruchomy, tzn. na jakimś zawiasie czy coś :|