Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nazwisko

kocham ale, czy powinnam?

Polecane posty

Gość nazwisko

czy powinnam wychodzic za maz? mam 4 letnia corke z poprzedniego zwiazku moj obecny partner akceptuje ja nawet ostatnio mowil ze ja kocha, czasami zachowuje sie do niej wulgarnie a czasami dalby jej wszystko... kiedy jest nie mily mam go dosc spakowalabym go i wyslala w cholere. co robic doradztwa potrzebuje

Gość Eleeena
nieeeeeeeeeeeee powinnas .To nie jest dobrze rokujace. Nie wychodz za maz, mozesz byc w wolnym zwiazku.Jesli uznasz, ze zostaly przekroczone granice, po prostu podziekujesz mu.Latwo , w kazdym razie latwiej .

Gość dziwadło największe tutaj
dałas już raz pochwy to siedz cicho suko! mało ci jednego bękarta?

Gość nazwisko
sama nie wiem, jak jest dobrze to super a jak zle...juz pisalam, corka go kocha i teskni za nim, najgorzej jest jak jest chora wtedy robi mi pretensje, najlepiej jednak czuje sie jak go nie ma (pracuje po kilka dni poza domem, akurat wraca bedzie za godziny dlatego moge pisac)

Gość nazwisko
czlowieku kontroluj co piszesz albo idz spac bo mozg juz nie pracuje

Gość kłapouche maleństwo
"ostatnio mowil ze ja kocha" Jak mówi, że kocha, to mówi. "czasami zachowuje sie do niej wulgarnie" Być wulgarnym w stosunku do 4 letniego dziecka? Tego nie da się odegrać. Trzeba być głęboko upośledzonym. "doradztwa potrzebuje" Przecież masz!!! "najlepiej jednak czuje sie jak go nie ma"

Gość nazwisko
nikt mnie tu na duchu nie podniósł

Gość och,, karol!
hahahahaa:D "kocham ale, czy powinnam?" "najlepiej jednak czuje sie jak go nie ma" Jak kazda panna z dzieckiem do szczęścia potrzebujesz tylko sponsora. Wy macie juz zjechaną psychę, życie z wami to męczarnia. Nie polecam żadnemu facetowi. Do związku tylko wolne i bezdzietne!

Gość Eleeena
ale czego oczekujesz po nas? Z twoich bardzo skromnych informacji wynika, ze nie powinnas sie wiazac malzenstwem , z tym konkretnym Panem . Nie chce powtarzac sie po przedmowcach. Ulotne chwile, kiedy jest dobrze, sa za malo rokujace na zycie. Musisz w dwojnasob podejsc odpowiedzialnie do zycia, bo masz dziecko z innego zwiazku . To nie takie hop siup. Nie kazdy jest w stanie calkowicie zakceptowac ten fakt i umiejetnie postepowac w zyciu, z nie swoim dzieckiem. Mysle, ze zbyt malo rozsadnie analizujesz fakty , ktorymi dysponujesz.