Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona 22 napalona

sex z dwoma chłopakami na raz

Polecane posty

Gość a_ja _nie
Może to po prostu kwestia gustu. A może tego że ja jako smarkula dałam się przyjaciółce namówić na seks z nią i z jej facetem i do tej pory nie przeżyłam więcej czegoś tak zajebistego. Jak z nimi byłam to zdarzało mi się odpłynąć. Chyba mnie to uwarunkowało :D

Gość a_ja _nie
zabaweczka jest bardzo fajna :D i zapewniam że praktyczna jak jest dobrze wykonana :)

Gość 27lat
wg mnie zajebista sprawa,seks jest czescia fizyczna zwiazku,mozna go urozmaicac,wiadomo ze ludzie maja rozne poglady,ja jestem za,seks grupowy jest fantastyczny

Gość 2 baciki są super
:)

Gość gosia.26
mialam tak pare razy, ale tylko raz byl wyjatkowy. z chlopakiem swojej siostry i jego kumplem z zespolu. ogolnie bardzo lubie, fajnie jest

Gość uwielbiam troj kat yyy
gosiu skąd jesteś? Interesowało by cię spotkanie z dwoma nieznajomowm? Tylko sex. Ostry sex:) pozdrawiam

Gość gosia.26
z netu to ciezko kogos sensownego poznac, ja to wymagajaca jestem :) tak zupelnie bez znajomosci to ze 3 mce z nikim sie nie bawilam. poza tym trojkat w gumach to bez sensu, a nie pozwole sobie na akcje z kims kogos nie znam, nie mam zaufania, etc. kiedys tak robilam, ale na szczescie nic sie nie przypetalo i niech tak zostanie

Gość gość
Ja mialam z mezem rok po slubie i dwojka chlopakow.Tylko,ze nie bylam brana w obie dziurki na raz.Brali mnie po kolei ale jeden z nich mnie rozgzal od minetki.Gdy bylam mokra a im staly paly to mieli ostro wchodzic we mnie i konczyc gdy beda miec wytrysk oczywiscie poza mezem mieli prezerwatywy.Wylam fajnie zerznieta.A co do tej wypowiedzi nigdy bym nie oddal swojej innemu facetowi.A co gdy przed toba miala juz kilku facetow zaliczonych.Maz mnie mial cnotke on mial dwie przedemna,dlatego pozwolil na dwoch facetow i jest wyrownane.Tylko co by bylo gdyby mial maz z 10 dziewczyn to bym ich nie wytrzymala gdyby kolejno sie ze mna kochali.