Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikołaj-niech zyje

swieta u brata-jak sie odwdzieczyc?

Polecane posty

Gość mikołaj-niech zyje

w tym roku z moja 4 osoobowa rodzina spedze swieta z bratem i bratowa i tu mam problem,a mianowicie nie chca prezentow,nie przywozic nic do jedzenia wazne zeby przyjechala nasza czwórka.Mi osobiscie glupio jechac tak na gotowe i z pusta reka ,ale nie chce ich tez urazic .Doradzcie cos.....

Gość maturks4
Jakieś drobne prezenty - na pewno Jak jedzenia nie chcą - alkohol. Nawet jak nie zostanie wypity w czasie świąt - przyda się na inne okazje Nie czuć się GOŚCIEM, tylko w miarę możliwości pomóc gospodyni - sprzątanie, zmywanie, nakrywanie. Pilnować dzieci, żeby nie zdemolowały mieszkania, a gospodarzom dały chwilę odpoczynku

Gość mikołaj-niech zyje
no jesli chodzi o pomoc to normalne .Nie wie tylko co z tymi prezentami bo oni sobie nie robia prezentow pod choinke ...Zastanawiam sie czy nie dac im kasy ,bo w koncu wiadomo ile swieta kosztuja i chetnie podzieimy sie z nimi kosztami ,ale tak jak pisze nie chce ich urazic .

Gość jeszcze zatęsknicie
kasy nie wypada dawać, kup jakiś mega dobry alkohol, jakieś dobre słodycze, czekoladki, jeśli nie robią prezentów to ty też nie kupuj bo będzie niezręcznie, kup może jakiś ładny stroik na stół, będzie prezent ale taki mniej personalny