Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macko

Powiększone piersi po 5 dniach od stosunku

Polecane posty

Gość macko

Cześć dziewczyny. Dzisiaj kiedy odwiedziłem dziewczynę powiedziała mi, że ma powiększone piersi. Ja stwierdziłem, że może lekko ale pewny nie jestem. 6 dni temu uprawialiśmy sex zabezpieczając się prezerwatywą. Zdaję sobie z tego sprawę, że to różnie bywa ale chyba za wcześnie na to aby mówić o powiększonych piersiach jako objawy ciąży (po tych 6 dniach)... ?

ej no nie zbywajcie tak biednego zdesperowanego macko... mnie 5 dni po owulce biust już zaczął boleć i piersi się niesamowicie ujędrniły. Tydzień później test pokazał ciążę :) oczywiście sytuacja inna, bo o to starania były... ale może macko jakąś nieodpowiednią gumkę miał ;)

Gość Macko
Spokojnie nie mam 16 lat, żeby wierzyć w ciąże pozamaciczne i skuteczność antykoncepcji przerywanej. Po prostu dziewczyna zauważyła taką zmianę i zacząłem się denerwować i zastanawiać czy możliwe żeby był to jakiś objaw ... Pomyślałem, ze spytam się na tym forum...

Gość nie spreyzowałeś
"Pomyślałem, ze spytam się na tym forum.." Ty to masz dziwne pomysły

Gość kobitka w ciąży :)
Ja po trzech dniach od stosunku czułam się krowa dojna, ale myśmy się starali (i właśnie wtedy się udało). Dodam, że nigdy przed okresem nie bolały mnie piersi, a wtedy od razu się domyśliłam, że zaskoczyłam :)