Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja Słodka Tajemnica

Dylemat

Polecane posty

Gość Moja Słodka Tajemnica

Strasznie podoba mi się pewna laska. Wiem, że to może trochę dziecinne, bo w gruncie rzeczy jestem dorosłym facetem. Wpadła mi w oko i nie może się z tego "oka wydobyć". Mam ją w kontaktach na jednym ze znanych portali społecznościowych, a jednak nie bardzo wiem jak się za ten temat zabrać. nie jestem zbytnio dumny ze swego konta, bo właściwie nie mam tam co pokazać i nie jestem raczej typem rozchwytywanego przez dziesiątki kobiet "lowelasa". Nie mam ani ładnej, drogiej fury, ani fajnych znajomych, z którymi mógłbym się pokazać. Czasem ledwo starcza do pierwszego (a bywa, że i koło 20-go kasa się kończy). Nie mamy zbytnio wspólnych znajomych i raczej nie bywamy w takich samych lokalach (przeważnie problemem są moje trudności finansowe). Wpadła mi w oko już na studiach, ale wtedy jakoś nie myślałem, że "taki pulpet jak ja" mógłby wyrwać IMHO najlepszą, najmilszą i chyba najsympatyczniejszą dupę na całym roku. Potem długo długo nic. W międzyczasie wyszła za mąż i urodziła dziecko. Potem chyba rozstała się ze swoim facetem. Teraz dodałem ja do swoich znajomych, ale nie wiem jak ruszyć temat. Jestem raczej typem samotnika i nie mam za bardzo żadnego zaufanego kolegi, który mógłby do niej zagadać. Nie wiem też jak wkręcić się w jej towarzystwo. Nie chodzi już nawet o to, że bałbym się do niej zagadać. Raczej, że mógłbym się jej trochę nie spodobać. Lata robią swoje, a człowiek się zmienia. Zwłaszcza, gdy jest sam to i czasem jego losy układają się różnie, a on sam nie jest już tym samym, młodym ambitnym chłopakiem z niesamowitymi perspektywami co kiedyś. A drugiej strony raz już mi uciekła i teraz - w sumie byłem trochę zaskoczony, że jest wolna (chociaż to tylko informacja o jej statusie w związku i może nie być prawdziwa - bo myślę, że kręci się wokół niej wbrew pozorom wielu facetów). Jak ten temat rozegrać?

Gość wyyypaaassss
"chociaż to tylko informacja o jej statusie w związku i może nie być prawdziwa - bo myślę, że kręci się wokół niej wbrew pozorom wielu facetów" ja jestem laska z dzieckiem i nie zauwazyłam aby sie kreciło kolo mnie "wbrew pozorom" duzo facetów. a koło ciebie kreci sie duzo lasek?

Gość wyyypaaassss
"może nie być prawdziwa - bo myślę, że kręci się wokół niej wbrew pozorom wielu facetów"" i bardzo dobrze :) moze w koncu jakis ja wychaczy a ona jego

Po pierwsze po chooy Ci baba z dzieckiem :O?? Po drugie : napisz do niej na tym portalu cos w stylu, ze masz ochotę na kawe z nią . Nie ma co sie czaic jak zorro w krzakach. Bedzie zainteresowana to sie zgodzi, nie bedzie- spławi Cie. I po kłopocie. Po trzecie : moze sie okazac, ze wcale taka fajna nie jest i jej obraz jaki sobie swtorzyłes w głowie ma niewiele wspolnego z rzeczywistościa.

Wpadła mi w oko i nie może się z tego "oka wydobyć". " to idz do okulisty :)

Gość wyyypaaassss
"Wpadła mi w oko i nie może się z tego "oka wydobyć". "" dobre na oczy a raczej ich oczyszczenie sa .... łzy :)

Gość b.b.b.b.
Zamiast bez sensu rozkminiać temat na forum po prostu napisz do niej coś niezobowiązującego, typu kawa, spacer, skomentuj jej foty najpierw moze, zapytaj o imię dziecka, takie pierdoły. Po prostu nawiąż kontakt. Bez nachalności, ale konsekwentnie podtrzymuj go.