Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasterka w uk

pasterka w uk

Polecane posty

Gość pasterka w uk

czy chodzicie na pasterke? w uk , czy duzo osob jest?

Gość gość
W uk chodzą na allah akbar :D prawdziwa tradycyjna pasterka jest tylko w Polsce! W tym roku idę ze znajomymi :)

Gość gość
Ide z cwelami znajomymi nawet na pasterce uchlac pedalskie ryje :D swoja droga kiedys w plu wracam z wigilii i co widze pod klatka w moim bloku? Kilkunastu je/banych blokersow pod klatka BUAHAHAHAHA cwele nawet w wigilie pod klatka gnili, beka w ch/uj z pedalskich przyglupow :D a tu w UK zawsze cisza i spokoj w mojej okolicy, przedmiescia duzego miasta w srodkowej Anglii, kocham Cie UK i NA! :)

Gość gość
Nooo widziales ich i bales sie cokolwiek powiedziec zebys nie oberwal w te pusty kapusciany łeb chuderlaku :D w grupie siła zapamietaj sobie przygłupie :D

Gość gość
A ja lubię niemiecką pasterkę. Nazywa się Christmette i wtedy jest cały kościół pełny, ten jeden wieczór w roku. Pewnie, gdyby była możliwość wyjścia na polską pasterkę, zaśpiewania Wśród nocnej ciszy, ale nie ma i o du froechliche musi wystarczyć. Mimo to atmosfera świąt jest. Czemu nie w Polsce? Bo myślę, że w hotelu nie byłoby przyjemniej.

Gość gość
Niemiecka pasterke? To pewnie taka gdzie polowa to czarni i spiewa sie allah akbar. A w trakcie pewnie wjedzie jakis ciezarówką jak rok temu. Pekam ze smiechu jak czytam ze wasza pasterka jest lepsza niz polska z dziada pradziada. I odpowiem jeszcze raz : je!bac NA

Gość gość
Je/bac ciebie cwelu. W grupie sila? Teksty jak cwelowaty kibol i blokers dymajacy sie w doopy z kumplami buahaha za plecami i doslownie :D

Gość gość
Oczywiscie kazde pedalskie spotkanko bez alko jest niemozliwe. Smierdzace pedalichowe alkony :/ jak to dobrze ze pozbylem sie ich z zycia i stalo sie przepiekne

Gość gość
Blpkersi dzielacy sie oplatkiem pod klatka a po dymanko w osrane doopy

Gość gość
Taa 'przepiekne' sie stalo ze masz w uk przepiekne zamachy i czarnuchy wszedzie :D

Gość gość
Wole tych "czarnuchow" niz nedznych falszywych polaczkow :o

Gość gość
Gościu, nie byłeś na niemieckiej pasterce, w Bawarii, to nie wymyślaj, bo wyobraźnię też masz małą. Poza tym, nie każdy może spędzić wigilię w Polsce. Ja w Polsce nikogo nie mam, to do ciebie mam przyjechać? Nie proponuj mi hotelu, bo to jeszcze gorsze, niż wigilia u nas, z pasterką, po której orkiestra dęta w nocy gra kolędy. Cichą noc też grają, bo to niemiecka kolęda.