Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simple minds

Czy sa tu kobiety(młode) ktore stosuja Rigevidon

Polecane posty

Gość simple minds

Mam 28 lat i od 5ciu lat biore tabletki Rigevidon. Nie widze zadnych skutkow ubocznych oprocz bolow glowy przed miesiaczka. Po miesiaczce one ustepuja. Jak powiedzialam kolezance ze biore owe pigulki to powiedziala, ze sie truje, ze sa one stare i bardzo szkodliwe. Ona bierze yasminelle i sobie chwali... Zmienic pigulki czy zostac przy tych starych? Lekarz mi nie mowil, ze sa zle , wiec nie wiem co o tym myslec

Ja brałam jakiś rok, też nie mając skutków ubocznych oprócz jednego - największego. Przytyłam 8 kg. Jednak tak się stało że zmieniłam ginekologa i po wywiadzie jak się dowiedział że biorę rigevidon to natychmiast kazał je odstawić (zaznaczam, że mam 22 lata) bo jestem za młoda na tak silne pigułki. Więc coś w tym może być...

Gość simple minds
Ja nic nie przytylam. waze 50kg . moj ginekolog mowil, ze kobiety dobrze je toleruja a najniebezpieczniejsze to te logest i harmonet. Ile lekarzy tyle opinii :(

Gość simple minds
a moze przerzucic sie na Cerazette? to sa jakies jednoskladnikowe i najbezpieczniejsze(chyba)

Gość taka_sobie_klara25
jak nie maswz zadnych skutkow ubocznych to zostan przy tych. ja obecnie nic nie biore, ale zaczynalam od microgynonu (prawie to samo co ridevidon). Były najlepsze ze wszystkich które potem brałam. Dla mnie najgorsze okazały sie yasminelle - bo choc niby polecane, że zapobiegaja gromadzeniu wody w organizmie to tak mi zwiekszyly apetyt ze przytyłam 10 kilo, a o naglym spadku libido niew wspomne...