Gość malwaB Napisano Lipiec 10, 2018 Otrzymaliśmy z mężem jako prezent ślubny robota Sauber lx8 i polecam serdecznie ! Po slubie mialam zakupić takego robota i dużo szukałam po internecie jaki najlepszy w dobrych pieniądzach i w sumie nie znałam tej marki ale jak już dostałam go to po połrocznym przetestowaniu polecam bardzo !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 14, 2018 Hejka byłam kiedyś na pokazie domowym robota Sauber i zrobił na mnie wrażenie. Fajny sprzęt do ułatwienia sobie codziennego życia. Jeśli ktoś nie lubi odkurzać lub tracić na to czas to zachęcam do sprawdzenia produktu tej marki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alina1988 Napisano Lipiec 14, 2018 Hej, można się czego więcej dowiedzieć na temat tego Saubera? Z góry dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malwaB Napisano Lipiec 14, 2018 Tak oczywiście pytaj co dokładnie cię interesuje. Z takich ogólnych informacji to nie ma problemu dla tego robota sprzątanie dywanów czy przejazd przez małe progi. Posiada lampe UV która niszczy bakterie, jest to dobre rozwiązanie dla osób posiadających zwierzęta jak i małe dzieci. Najciekawszą funkcją jest możliwość ustawienia samoistnego startowania robota na podany dzien i godzine co jest dużym ułatwieniem zycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alina1988 Napisano Lipiec 14, 2018 Bardzo dziękuje, mogłabym jeszcze prosić o stronę www do sklepu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćop Napisano Sierpień 1, 2018 czym wiecej spamu od mamibota tym szerzej to cos ominac sie nalezy... z tym sauber to samo... syf z kazdego tematu potrafia zrobic, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 13, 2018 polecam ilife a4s nawet nie wiedziałąm że tyle siersci jest na moim dywanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwiatuszekmmm Napisano Wrzesień 13, 2018 też mam ilife tylko v5 teraz też bym kupiła a4s podobno najmocniesza siła ssania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moniiiaa Napisano Wrzesień 13, 2018 marzenie taki sprzątający robocik a mi się przydałby jeszcze taki co ugotuje i poda pod nosek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szym4ek Napisano Wrzesień 13, 2018 a mi taki co mnie pomasuje, ktoś ma? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2018 a co polecacie dla mieszkania 60m2 dwa psy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2018 ja mam a4s psa i kota, daje rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malwinkamalinka Napisano Wrzesień 14, 2018 mam roombe jest super polecam każdemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2018 te ilife są na gearbest, ali ale boje się że narzucą mi opłaty celne, ktoś wie jak to z tym jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malwinkamalinka Napisano Wrzesień 15, 2018 nie wiem jak z robotami ale zamówiłam kiedyś telefon i naliczyli mi chyba podatek, wyszło mnie drożej niż kupiłabym w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2018 nigdy nie wiadomo na kogo trafi kontrola celna dlatego takich drogich rzeczy nie kupuję na aliexpress, bo chyba powyżej 25$ są opłaty celne ale nie jestem pewna, tak to tylko pierdoły się opłacają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 17, 2018 Ja znacznie bardziej wolę odkurzacze pionowe- mają więcej zastosowań :) Mam Electrolux pure f9 z media expert i powiem Wam że wreszcie zrobiłam porządek z rogami przy suficie bo w mojej wysokiej kamienicy dostać się do nich było ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majkaralo Napisano Październik 18, 2018 Robot sprzątający to fajna sprawa, ułatwia życie. Dobre są I-Roboty Roomba. Ja jestem w posiadaniu takiego https://superrobot.com.pl/product-pol-242-Robot-odkurzacz-I-Robot-ROOMBA-605-Xlife.html?rec=102850203 , kiedyś byłam sceptyczna do takich "wynalazków" , ale jak kupiłam to zobaczyłam, że jest to bardzo przydatna rzecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2018 mam Pure F9 i sama polubiłam odkurzanie, na co mi jakiś jeżdżący smród pod nogami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edziaj Napisano Październik 23, 2018 Ja posiadam od dawna - warto i to bardzo. Teraz już nie są one takie drogie jak kiedyś, tutaj są tanie https://superrobot.com.pl/ taki robot pozwala na pewną wygodę i codziennie życie jest łatwiejsze. Sporo czasu można zaoszczędzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilsonka 0 Napisano Październik 29, 2018 Najpopularniejsze są oczywiście odkurzacze iRobot Roomba. Z tego co widzę na stronie producenta https://irobot.pl/pl obecnie dostępnych jest 9 modeli, każdy różni się ilością funkcji, mocą ssącą, czy też długości pracy bez ładowania. Każdy model bez problemu czyści sierść zwierząt, okruchy, brud i codzienny kurz, który intensywnie powstaje, gdy ma się małe dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olgaa12 Napisano Listopad 8, 2018 Też się zastanawiam właśnie nad tym modelem https://superrobot.com.pl/product-pol-1514-Robot-odkurzacz-Roomba-981-Nowosc-2018.html tylko słyszałam opinie że roboty sprzątające muszą mieć równiutka podłogę bez dywanów itd czy to prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tochaa1225 Napisano Listopad 8, 2018 olga12 modele te początkowe może i owszem potrzebowały równej powierzchni ale teraz elektronika poszła do przodu i przykładowo ten robot o którym piszesz na pewno poradzi sobie z dywanem, przynajmniej u mnie sobie radzi bezproblemowo nawet z takim o długich włosiach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga Napisano Grudzień 13, 2018 Kupiliśmy 615 ze wzgledu na cene i jak narazie ok, psnele super niestety dywany srednio, kupilismy na amazon bylo taniej szybks darmowa wysylka jak ktos chce to link https://amzn.to/2QOVgzK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaja21 0 Napisano Grudzień 17, 2018 Jeśli szukasz dobrego robota sprzątającego to polecam Ci urządzenia ze sklepu superrobot.com mają bardzo dobrą jakość urządzeń. Bezproblemowy kontakt ze sklepem, doradzają w każdej sytuacji dotyczącej robotów sprzątających polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2019 widzę że każdy tutaj poleca Roombę, dobrze wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Linka Napisano Kwiecień 1, 2019 no wiesz nie dziwne u każdego co po używał dlużej, jeśli czasem mam Ci sprzątnać w miejscu to ok ale jesli pracuje co dziennie to dla mnie tylko roomba jest tak solidny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamila Napisano Kwiecień 24, 2019 Hej! Skusiłam się na zakup robota, o którym wyżej wspominała malwa - Sauber lx9, na stronie internetowej przeczytałam, że jest to nowszy model od lx8. Jestem zachwycona, mam około 60m2 mieszkania, włączam robota, jak wychodzę do pracy i mam wszystko posprzątane, już nie straszna mi sierść psa, czy plamy na jasnych płytkach w kuchni Jak na funkcje, która posiada cena jest odpowiednia. Jestem zachwycona tym robotem, na pewno z niego nie zrezygnuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 341 Napisano Kwiecień 26, 2019 Hej Kamila, W jakim sklepie kupiłaś tego Saubera ? Chciałabym go obejrzeć najpierw, gdyż porównuje sobie parę różnych robotów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nazwa wyświetlana Napisano Kwiecień 30, 2019 dziewczyny ja was tylko przestrzegę przed robotem xiaomi, opisy filmiki takie fajne ale to wszystko marketing, ten odkurzacz tak mało zbiera, trzeba go puszczać po domu dwa razy a nie raz jak obiecywali, a z dywanem już wogóle porazka, nie odkurzy dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach