Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkanie kredyt

Czy dostane kredyt

Polecane posty

Gość mieszkanie kredyt

Czy ktos z Was orientuje sie może, jakie zarobki trzeba posiadac aby dostac kredyt na mieszkanie. Ja obecnie mam stałą umowe na czas nieokreslony 3 tys.zł zarobków na ręke, zadnych zoobowiazan (tzn.żony,dzieci) tylko do splacenia jeszcze 1100zł zostalo jednego kredytu na komputer.Chcialbym kredyt na mieszkanie 200tys.zł, czy mam szansę?

Gość adddd
RACZEJ NIE MASZ; NA 80% nie dostaniesz chyba ze prowident:-P

Gość kookoko
w PLN nie dostaniesz w CHF lub EUR tak. Ja dostałam na 150tys przy zarobkach 2700 na reke.

Gość KRiO ,,,
zaden banku juz nie udziela w CHF, Nordea jako ostatnia się wycofała. w EUR tez trudno, więc nie piszcie głupot jak sie nie znacie. autorze jak chcesz zeby ci ktoś obliczył zdolność kredytową to idź do pierwszego lepszego doradcy on ci to zrobi za darmo i to we wszystkich bankach od razu np Open Finance, Expander, Notus itp

Gość mieszkanie kredyt
jestem przedstawicielem handlowym

Gość powinienes dostac
tylko ze jako osoba samotna masz mniejsze szanse i jestes pod tym wzgledem mniej wiarygodny dla banku...gdybs mial rodzine to juz byloby latwiej bo wtedy bank bedzie wiedzial ze bedziesz staral sie splacic zobowiazania, no i ze jestes odpowiedzialny i nie jestem pewna czy az na taka kwote dostaniesz.. i ktos pisal o prowidencie...radze troche sie zainteresowac a nie pisac glupoty. W prowidencie mozna wziac co najwyzej 8 tys. i to raczej nie jest kredyt hipoteczny

Gość mieszkanie kredyt
Dzieki Wam wszystkim za pomoc, tych co powinienem wysluchalem, dzieci nie slucham. Udam sie jednak do doradcy finansowego.

Gość powinienes dostac
ososbiscie korzystalam z gold finance i expandera...ze swoich doswiadczen moge polecic gold finance, na prawde profesjonalna obsluga, bardzo pomocni ludzie...co do expandera, to wolalabym sie nie wypowiadac...

Ktoś z bankowców mi wyjaśni dlaczego singiel jest mniej wiarygodny? Z jakiej paki ten z rodziną będzie się starał spłacić a singiel może olać? Kto i z jakiej paki bierze takie założenia?

Gość do TomRamp
bo oni niestety mają swoje wzory i koniec dyskusji. Najlepiej pracować w budżetówce i mieć rodzinę. Single, wolne zawody czy działalności gospodarcze mają zawsze większy problem

No ok, ale wzory z czegoś się biorą. Pytam o podstawę takiego założenia. Z czegoś to wzieli, pytam z czego bo jakoś nie rozumiem

pewnie z tego się biorą, że singlowi łatwiej zmienic pracę, miejsce zamieszkania itd i mieć w nosie bank czy komornika, latwiej mu się migać ktoś z rodziną nie jest ani tak mobilny, ani skłonny do ryzyka

Gość do TomRamp
biorą się na podstawie statystyk i analiz. Mają dane, kto spłaca nieterminowo już udzielone kredyty itd. Podobnie jak z ubezpieczeniem kierowców

Chciałbym kiedyś zobaczyć te statystykę i jej analizę. Jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć by singiel 3x latek biorący kredyt hipoteczny był mniej/bardziej mobilny od innych. Każdy chce spłacić i mieć z głowy. Tak czy siak hipoteka jest zabezpieczeniem. Mam wrażenie że taka analiza jet czystą nadinterpretacją statystyk.

Gość annnaaaaaa
Oczywiście że masz szanse na kredyt.. Wejdź na stronę internetową www.mfinanse.info.pl ... Masz ofertę... można poczytać... choć najlepiej wypełnić wniosek o kontakt z konsultantem z konkretnego banku, bo bezpłatnie wszystko Ci wyjaśni... Ja tak brałam.

Gość youareawesome1234
ważne jest tez czy jesteś mężatką czy singielką, wiadomo, że posiadając męza dużo łatwiej jest dostać kredyt hipoteczny. ja jako singiel zainteresowałam się ostatnio dość poważnie tym tematem i polecam Ci do przeczytania artykul na stronie czas na finanse, który wiele wyjasnia

Gość adam babenko
Odsyłam tutaj - http://www.gtf.pl/Kontakt Najlepiej takie sprawy załatwiać przez doradców. Nie ma sensu załatwianie takich tematów samodzielnie, nie znając ofert. W ten sposób można nieźle wtopić.