Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leszczanka-bissss

Jak poderwać faceta który jest w nieudanym związku...

Polecane posty

Gość a ja mysle, ze warto
a co Ty Matka Joanna od Aniolow?

Gość Zuzanna Amelia ?
To w koncu jest w zwiazku czy nie jest , bo cos sie zaczynasz platac w zeznaniach...

Gość ngsrklkgltw
''Gardzę takimi kobietami jak autorka topiku, jak bardzo zdesperowanym trzeba być, by mieszać się w nieswoje życie....rozumiem że ty swojego życia uczuciowego ułożyć nie potrafiłaś, zatem chcesz teraz na siłę po trupach to zrobić, nie zważając na fakt że facet ma kobietę'' Skąd ty kurewko zjebana wiesz, że on jest nieszczęsliwy w zwiazku? To Ty nim manipulujesz za pewne i gadasz pierdoły o jego żonie. Jak się coś komus mówi przez długi czas to biedak zaczął w to wierzyć i się zastanawiać....!! Ty kurwo jedna!!!!

Gość kiojoijio
haha, uwielbiam te oceny starych panien na temat szczesliwosci zwiazku faceta, ktorym sa zainteresowne:D

Gość prawdziwa przyjaciolka ra
Prawdziwa przyjaciłka doradziłaby facetowi naprawe swojego małżeństwa,związku,próbowałaby wspierać go a nie mącić mu i cieszyć się że facet ma bałagan. Ty nie jesteś przyjaciółką.Ty jesteś żałosna i śmieszna.

Gość gość
prawie całe liceum zmarnowałam na wzdychanie do chłopaka, dla którego byłam epizodem. Długo nie mogłam się otrząsnąć z tego uczucia. Durna byłam przeogromnie. Żeby się pozbierać zamówiłam rytuał oczyszczania aury na http://energiaduchowa.pl – dzięki temu w końcu uwolniłam się od złych wspomnień i zaczęłam żyć pełnią życia.

Gość gość
To co ona robi ,to jeszcze nie takie straszne bo ona mysli o powaznym zwiazku i a nie o zabawie. Zobaczcie ilu mezczyzn opowida ze ich partnerka nie jest dla nich dobra maja zamiar sie rozstac , po to tylko zeby sie zabawic dziewczyna.