Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana mamusia synka

Co na gwiazdkę dla półtoraroczniaka?

Polecane posty

który jest bardzo temperamentnym dzieckiem i nie usiedzi w miejscu sekundy? Wszędzie Go pełno, nie usiądzie i nie zabawi się sam zabawkami. Teraz na topie są orzeszki wrzucane do kubeczka i wysypywanie. Może tak godzinami. Polećcie coś odpowiedniego do wieku.

to go naucz samemu sie bawic a nie na kazde skinienie ty jako rodzic musisz sie z nim bawic, kompletna paranoja,.Niech sie wkoncu nauczy sam bawic , juz chyba pora. Nastepny pepek swiaat sie chowa :o

polecam te stoliczki czy fishera czy chicco u mnie były bardzo pomocne.. teraz są puzle i ciastolina ale moja mała ma już 4 latka :-D jak miała roczek kupiłam jej stoliczek taki zwykły a rok później dwujęzyczny :-D stoi do tej pory

Gość mamama27
zebra skoczek - super dla aktywnych dzieci

stoliczek edukacyjny fisher price jest super my w tamtym roku na gwiazdke kupilismy wirujacy tor samochodowy z fp maly rowniez sie dlugo tym bawil chociaz jest wlasnie z typu dzieci jak twoj synek. Predki i wszedzie go pelno:)

tez mam ten dylemat :) moje typy : -konik na biegunach -fontanna pileczek playskool -kierownica fisher-price jesli nie macie, polecam jezdzik, moj sie tym bawi odkad skonczyl rok, a znajome dzieci ktore maja po 3 lata nadal sa ta zabawka zainteresowane.

Dzięki dziewczyny za pomysły. Koń na biegunach raczej się nie sprawdzi. Myślałam właśnie o fontannie , ewentualnie laptopie edukacyjnym, odpowiednim do wieku. Są takie w kształcie zwierzątek, ale jeszcze cały czas się waham. Może jeszcze coś podpowiecie?

Jeździk ma ale jest średnio zainteresowany.

Gość anita1978
Ja z rodziną dla 1,5rocznej dziewczynki planujemy sprezentować- --klocki drewniane kolorowe do samodzielnego układania wież - laptop edukacyjny do jej wieku - wózek dla lalek

Gość oj kipesko kiepsko....
smycz i kaganiec

Gość oj kipesko kiepsko....
sorry ! pomyliłam temat :P

Gość lena #
samochód do samodzielnej jazdy np. firmy WADER koszt ok 80 -100zł lub duże klocki u nas to się sprawdza rewelacyjnie:)

może jakieś zestaw typu maly majsterkowicz: coś jak młotek, piła, itd. postuka, pobije po meblach, bedzie miał zabawe (choć troszke małe dziecko)

Gość dsja
Nie kupuj żadnych laptopów i innych "naciskaczy". Dziecko taką zabawką pobawi się 10 minut i po frajdzie, bo sama pomyśl co to za zabawa naciskać guziczki w kółko. Kup mu zabawki kreatywne:klocki, auta, z którymi sam wymyśłi jak się bawić.

Gość fanka anka
tak naprawde to i setki osób mogą doradzać i nie trafić w gust dziecka. Moja 17 mies córeczka ma klocki ale nie bardzo chce sie nimi bawić. miala dostać konika na biegunach ale w skelpie był pisk i nie chciala na niego siąść. Jedynie co jąinteresuja to ksiązeczki i jezdzik, rowerek trójkołowy.

Gość fanka anka
moja tez nie usiedzi chwili w miejscu, ale jeszcze miesiąc temu kostka edukacyjna z naciskaczami bardzo ją interesowała.

Gość anita1978
fanka anka- dobrze napisałaś można znać swoje dziecko i nie trafić w gust.U dzieci bywa i też tak że dziś się tym nie interesują a od jutra się tym bawią całymi dniami i miesiącami. Moja mała dostała misia na biegunach i przez 3 mieś wcale się tym nie interesowała i nie chciała się bujać .Któregoś dnia powiedziała że chce się bujać i od tego dnia buja się często .A moja laptopy dziecinne to uwielbia bo zabiera starszej siostrze i dlatego planuje jej kupić. A tak prawdę mówiąc to normalne że 1,5roczne dziecko nie pobawi się dłużej jak 10-20 min jedną zabawką