Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejsi green

Kolezanka z pracy rani moje uczucia estetyczne...

Polecane posty

Gość ejsi green

Mam w pracy kolezanke, bardzo otyla. Nie przeszkadzaja mi generalnie grubi ludzie, mam taka przyjaciolke. Ale ona sie tak ubiera... Dzisiaj na przyklad zalozyla legginsy / rajstopki, cos posrednego. Wygladalo jak rajstopki, takie grubsze, z polyskiem, nie przeswitujace, ale baaaardzo obcisle. Do tego sweterek dluzszy, nie calkiem zakrywajacy tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylek (bo "tylek" to nie jest). Mega dekolt. W dodatku lysieje, farbuje sie na blond i te resztki wlosow lakieruje tak, ze doskonale widac jej lysine. Oceniam ja na jakies 160cm wzrostu i ok. 150kg wagi (moja kolezanka wazy ok. 90-100 wiec mam porownanie). Wyglada jak ludzik michelina, tylko grubsza jest. Wszedzie takie grudki i oponki, jak miejsca na szynce miedzy tym sznurkiem. Luuuudzie, opanujcie sie z tymi obcislymi legginsami :(

Gość faktura korygująca
współczuje... a ja mam koleżankę w pracy, która jest zgrabna, ale do pracy ubiera się, jak na imprezę- a pracuje rzy klionetach, czyli. legginsy, botki na platformie i wysokiej szpilce, obcisłą bluzkę do pasa.... :/

Gość wymaga conajmniej 5 lat
razi CIę to pewnie dlatego , że sama wyglądasz jak szara mycha :O 🖐️ daj se na wstrzymanie i skup sie na pracy 🖐️ się top madl znalazła :D

Też nie podoba mi się jak widzę pannę leginsy i tyłek prawie cały w nich widoczny :O masakra, a najlepsze, że często ubierają się tak panny te przy kości :D

Gość wymaga conajmniej 5 lat
jeśli gorzej niż Ty blondii to faktycznie niech zakrywają :D

moje uczucia esteyczne są w tym kraju narażone na wstrząsy co krok! robią to obywatele swoim ubiorem oraz architekci i projektanci przestrzeni miejskiej jednak największych wstrząsów doanaję obserwując jak ludzie mają w domach ( śledzę to na portalu oto dom gdzie są wystawiane mieszkania do sprzedaży )

Gość wiesz ja jak wazylem 120 kg
to staralem sie ubierac tak by wszystko zakrywac, zeby wlasnie nie dochodzilo do takich zaburzen estetycznych u innych ludzi jak u ciebie. teraz waze 70 kg i mozna powiedziec ze jnadal walcze bo teraz moim problemem jest brak jedrnosci skory, co tez ludziom przeszkadza, bo przeciez nic nie moze zwisac ;/ co do ubioru grubasow - rowniez uwazam za niesmaczne, gdy grube dziewczyny ubieraja sie w miniowki lub maja koszulki niezakrywajace pepek, gdzie sadlo rozchodzi sie w kazda strone, ale po co to komentowac ? z drugiej strony kazdy ma prawo ubierac sie jak chce. w sumie przez takie osoby jak TY autorko zycie grubszego czlowieka jest koszmarem. ciagle obgadywanie, wysmiewanie, komentarze. a najgorsze jest jak czlowiek chce sie odchudzic idzie na basen i slyszy - ma piersi jak baba, patrz jaki on gruby, zobacz po co on na silownie przyszedl ? mysli ze sie odchudzi ? i takie komentarze padaja najczesciej z ust kobiet!

Gość hgjghjj
odczucia estetyczne a nie uczucia! Jezu ludzie mnie razi wasza głupota!

Gość hihihahaha
nie ma czegoś takiego jak uczucia estetyczne mogą być ewentualnie odczucia, wrażenia estetyczne, ale kurcze nie uczucia. Kobieto co z Tobą? myśl troszkę.

Gość hihihahaha
i nawet o tym samym pomyśleliśmy nicku nade mną:)

Gość grubaksaaa
Jestem gruba 100 kg, zajmuję jedno miejsce siedzące w autobusie, i nie więcej stojąc niż wysoki, postawny mężczyzna (nie gruby). Niewielu jest ludzi ważących 150 kg. A tacy do 100 wcale nie zajmują aż tyyyle miejsca głupi człowieku.

Gość werf
ą ę towarzystwo wzajemnej adoracji się spotkało swój swego zrozumie, co miernoty?

Gość ejsi green
Jak najbardziej istnieja uczucia estetyczne (podobnie jak moralne) = warto sie doksztalcic. Powstaja one w trakcie ogladu przedmiotu estetycznego (w tym wypadku kolezanki :P). Moga byc przyjemne albo nie.

Gość ^metamorfoza^
Tym razem to znowu ja/z banem A Ty chciałabyś/łbyś być dyskryminowana/y za wygląd?:O

Gość frefer
jak ktos jest przy kosci i ma pare zbędnych kilogramów to jestem w stanie to zaakceptować ale jak ktoś waży już 100 kg i jest kobieta to sorry ale tego nie jestem w stanie zaakceptowac bo niszczy sobie tym ktos życie. Najgorsze jest jednak to jak ktos źle dobiera ciuchy do swojej sylwetki. Laska 80 kg a do tego dzinsy biodrówki i obsisła bluzka no to sorry ale tego nie ogarniam

Gość gość
z opisu to mogę być i ja, chociaż moja waga to 81 kg, ale fakt tu i ówdzie trochę sadełka mam. Teraz tracę na wadze, w sezonie nie da się

Gość gość
baby są przyziemne,tylko szmaty im w głowie i obgadywanie jak wygląda ta albo tamta

Gość gość
nie jestes w stanie zaakceptowac jak ktos wazy pow.100 kilo? a po cholere komu twoja akceptacja:o jego zycie jego kilogramy, jego sprawa