Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajna... dziewczyna

Pomocy proszę o radę, nie wiem od kogo dostałam prezent

Polecane posty

Spadaj podszywie nie mam brata, nie mam siostry itp itd

Gość iullala
na policje prezentu nie zanos, bo po co. Niech wejdzie jakis spec do mieszkania i obada czy bylo mozliwe wejscie kogos z zewnatrz, czy nie ma zadnych sladow. Bo prezent to ma mase odciskow chociazby pan ze sklepu ktore to pakowaly. Wazne sa slady wlamania. A najbardziej to mi sie widzi, ze skoro mama nie miala kasy to po prostu ktos ja poprosil o podlozenie porezentu dla ciebie, a mama sie wykrace by sie nie wydalo kto to na prosbe tej osoby. I to jest najpewniejsza wersja, bo nie wierze byscie nie zauwazyly, ze ktos otwiera w nocy drzwi. Ja sie zawsze budze jak ktos w zamku kreci kluczem, bo skoro byly zamkniete to ktos musial sobie dorobic klucze. A skoro nowe zamki i nikt klucza nie ma to musiala to zrobic twoja mama i kwita.

sąsiad mógł wejśc ponieważ mamy dziurę w podlodze w łazience obok rur

no i teraz się możecie podszywać no ale mama do mnie już pare razy dzwoniła i pytała się jak tam sprawa czy coś się wyjaśniło, ma wrócić o 19.00 i idziemy na policję nie robiłaby takiego numeru, na pewno nie, nawet poczucia humoru wielkiego nie ma, choć jest kochaną osobą

Gość iullala
No ja rozumiem, ale to jest wręcz śmieszne. Co zamierzacie na policji powiedzieć? he, he? Obejrzyj dokładnie mieszkanie, okna, drzwi, popatrz w zamek, zobacz czy wszystko sprawne jest. Nic nie wyłamane. A może uszczypnij się kilka razy, bo Ci się pewnie to śni:P

Gość zaraz, zaraz
nie masz telefonu z aparatem? nawet najgorsze rupiecie go maja i da sie zrobic zdjecie...

Gość gfhfhfhgh
Myślicie, że policja przyjedzie i zacznie zbierac odciski jak w CSI Majami? :D

Gość zaraz, zaraz
Myślicie, że policja przyjedzie i zacznie zbierac odciski jak w CSI Majami? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hue hue dobre :D

Gość zaraz, zaraz
jakos dokladnie spodziewalam sie Twojej odpowiedzi o starej nokii... :O

Gość zaraz, zaraz
o, nagle sie ktos wlamal? :D po czym odkrylas? :D nagle zauwazylas wylamane drzwi? :D

Gość Wigilia z KUPĄ KASY
przypomnij sobie czy gdzies nie zostawiłas bez nadzoru na chwilę torebki z kluczami od domu.. to samo zapytaj mamy, może ona

Gość gfhfhfhgh
Działaj! Wynajmij ochroniarza, dzwoń do FBI, zmieniaj adres zamieszkania!

Gość ooj jaka biedna budulka ojej
teraz telefony nie są drogie za 50 zł mozna kupic telefon z aparatem, mp3, i bajerami. Ktory jeszcze kilka lat temu koszotowal 500zl. Nie swiruj. Teraz technika idzie do przodu na tyle, ze kazdy telefon jest wyposazony w aparat nawet stare modele. A skoro taka biedna jestes do wystaw to wszystko na allegro po co biedota ma sie psukac hugo bosem sprzedaj chociaz na chleb bedziecie miec 🖐️

Dla Was to jest kupa śmiechu, ale oczywiście jeszcze raz powtarzam że sie nie dziwię. Ale..prawda jest taka, ze jestem sama teraz z tym problemem przynajmniej do tej siódmej jak wróci mama, robi się ciemno i nawet nie wyobrażacie sobie jak się boje. Sprawdzam drzwi czy są zamknięte normalnie milion razy...zaraz oszaleję. ja torebki nie zostawiam, a wręcz pilnuję jej aż za bardzo, bo to właśnie ja zgubiłam stare klucze do domu parę miesięcy temu...od tego czasu mamy nowe zamki. no a mama to nie wiem.

Gość zaraz, zaraz
gfhfhfhgh nie moge :D najlepiej zadzwon po ekipe z nie do wiary, na pewno pomoga rozwiazac Ci problem :)

A skoro taka biedna jestes do wystaw to wszystko na allegro po co biedota ma sie psukac hugo bosem sprzedaj chociaz na chleb bedziecie miec nie jest mi taki telefon potrzebny, bo służy on dla mnie tylko do dzwonienia. Biedne bardzo nie jesteśmy, ja zarabiam na swoje rzeczy, jest dobrze, ale wiadomo że czasem się nie przelewa. A Twoje chamskie komentarze wsadź sobie w dupę.

Gość iullala
To na pewno mama. Ja Jak sama chcialam kogos wkrecic to potrafilam przez kilka dni udawac powazna i przejeta. Zobaczysz jak bedziecie mialy isc na policje to mama wyzna Ci prawde, Przyjdzie z pracy o 19 i nie wytrzyma. Przeciez nie zrobi na wlasne zyczenie z Was idiotek przed policjantem. I wygada sie. Daj jej czas. Moze odkladala przez dlugi czas, albo naprawde jakis twoj kolega, przyjaciel, a najpewniej ojciec poprosil o podlozenie tego do pokoju i zeby nie mowic. Na 10000% ma cos z tym wspolnego twoja mama na bank posredniczyla w tym. Nikt nie wchodzilby do obcego mieszkania. Nawet ta osoba nie mialaby przeciez pewnosci ze spisz. Po za tym zostawilaby jakies slady. A skoro nie macie kasy to dziwne, ze stac was bylo na wymiane zamkow... prowo albo matka robi ci zarty innego rozwiazania nie ma.

Gość iullala
To na pewno mama. Ja Jak sama chcialam kogos wkrecic to potrafilam przez kilka dni udawac powazna i przejeta. Zobaczysz jak bedziecie mialy isc na policje to mama wyzna Ci prawde, Przyjdzie z pracy o 19 i nie wytrzyma. Przeciez nie zrobi na wlasne zyczenie z Was idiotek przed policjantem. I wygada sie. Daj jej czas. Moze odkladala przez dlugi czas, albo naprawde jakis twoj kolega, przyjaciel, a najpewniej ojciec poprosil o podlozenie tego do pokoju i zeby nie mowic. Na 10000% ma cos z tym wspolnego twoja mama na bank posredniczyla w tym. Nikt nie wchodzilby do obcego mieszkania. Nawet ta osoba nie mialaby przeciez pewnosci ze spisz. Po za tym zostawilaby jakies slady. A skoro nie macie kasy to dziwne, ze stac was bylo na wymiane zamkow... prowo albo matka robi ci zarty innego rozwiazania nie ma.

Gość iullala
to ja Ci mowie podejdź mamę niech się wygada. A na bank w drodze na policje nei wytrzyma, bo na wlasne zyczenie idiotek nie bedzie z siebie i Ciebie robic. Bo idac z takim czyms na policje na prawde wyjdziecie na idiotki. Nie obrazajac Was, ale serio policjant tak by pomyslal. Mama sie wygada czekaj cierpliwie do 19 na powrot mamy.

To nie jest tak że nie mamy co do garnka włożyć, bez przesady, napisałam tylko że czasem się nie przelewa. Ale bolesne jest to, mimo że anonimowe że jakaś idiotka mi pisze to wystaw biedoto na allegro, co taka kurwa sobie myśli, że jest lepsza bo ją stac na wszystko. Zdechnij idiotko z tej swojej kasy....ja się uczę i jeszcze wszystko przede mną, ale na pewno nigdy nie będę nikim pomiatać. Spadam stąd, zadzwonię do przyjaciółki, może ma czas i przyjdzie, dzięki za rady osobom życzliwym. Czekam do siódmej, może coś sie wyjaśni. Jestem pewna na 99 procent że mama nie ma z tym nic wspólnego, bo to nie w jej stylu, poza tym wie że się denerwuję i co chwilę dzwoni. Miłego wieczoru.

Gość fąfafine
taaaa....nawet nie wiesz kto wymieniał zamki "jakiś koleś' to niemozliwe żeby tego nie wiedzieć , czy to była firma, czy znajomy itp żałosne a to z tymi policjantami FBI lub CSi tez dobre :D ludzie na filmie coś zobacza i myślą że tacy piolicjanci z komisariatu na zadupiu też tak robią, taśmą ogrodzą i będą dowody zbierać :D hłe hłe hłe oni nie wiedzą co to znaczy linie papilarne i nie mają takich przyrzadów, jedynie co maja to stare krzesła komunistyczne rozwalajace się na komisariacie i maszy6nę do pisania :D

Gość zaraz, zaraz
"co taka k**wa sobie myśli, że jest lepsza bo ją stac na wszystko. Zdechnij idiotko z tej swojej kasy....ja się uczę i jeszcze wszystko przede mną, ale na pewno nigdy nie będę nikim pomiatać." - no wlasnie widac...