Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajna... dziewczyna

Pomocy proszę o radę, nie wiem od kogo dostałam prezent

Polecane posty

Gość fąfafine
no udawajcie że jej wierzycie, niech pisze może jeszcze nastwi jakis dyktafon który pozyczy i zostawi na noc a później będziemy odczytywać nagrania piszta że jej wierzycie i pytajta co dalej

Gość zaraz, zaraz
dla mnie to jest po prostu smieszne, wymyslic sobie prowo i samemu sie zgubic w zeznaniach. :D i dokladac co chwile do tej historii steku bzdur... nie jest na tyle pokrzywdzona, zeby jechac za granice, wymieniac zamki i bog wie co jeszcze, ale stara nokia bez mozliwosci zrobienia fotki jest stalym elementem takich historyjek. :D i jeszcze to, ze "telefon ma byc do dzwonienia"... myslalam, ze ktos sie bardziej wysili. :P

grubymi nićmi to szyte, no chyba że faktycznie święty mikołaj. Albo ktos zrobił kawał. Albo jakiś cichy wielbiciel. W sumie wiele jest wyjaśnień. Śmieszne. Jedyne co mnie wkurza, to obrażanie kogoś dlatego że ma mniej pieniędzy. Element tak samo stały na kafe jak "stara nokia". Swoją droga telefon naprawdę słuzy do dzwonienia.

Gość zaraz, zaraz
oczywiscie, ze telefon sluzy do dzwonienia, ale, litosci, od tego to ja mam domowy, a nie komorke. o to przeciez chodzi, zeby miec przy sobie kilka urzadzen w jednym, m.in. mozliwosc robienia na szybko fotek - chcoby, zeby komus przeslac mmsem... no nie wiem, co kto lubi, ale w kazdym badz razie nie obrazilam autorki wczesniejszym wpisem... :)

Skoro to nie Ty coś tam pisałaś o plebsie to sorry, w każdym razie miałam na myśli tamtą osobę. Mi telefon służy do dzwonienia a stacjonarnego nie mam, bo teraz się niebardzo opłaca....a nie lubię tych wszystkich bajerów, aparat owszem mam...ale są też bez aparatu, nawet nie takie całkiem stare modele.

Gość fąfafine
to może lepiej żeby w tym prezencie był nowy aparat telefoniczny niż perfumy skoro autorka ma starego rupcia

Gość agi i gav
" Albo ktos zrobił kawał. Albo jakiś cichy wielbiciel. W sumie wiele jest wyjaśnień" Jak wiele wyjaśnień? w sumie to chyba akurat w tej kwestii nie jest istotne od kogo jest prezent, a kto go podlozyl. Moglaby miec i stu cichych potencjalnych wielbicieli. Ale nie ma opcji by ktos wszedl do domu przez zamkniete na klucz drzwi nie posiadajac tego klucza. Dlatego pozostaja domownicy skoro jest matka w domu to jedynym rozsadnym wytlumaczeniem jest ona. Ale autorka sie upiera. No to wedlug toku rozumowania autorki, ze to nie mama to ja stawiam na wróżkę z bajki.

Gość fąfafine
autorko odezwij się, jak tam na policji :D

Gość upupupupupupuupup
up

Gość E-kwiaty.pl
Może po prostu któreś z rodziców zrobiło Ci prezent,ale wg mnie to tylko dobrze i powinnaś się cieszyć. W końcu nie codziennie dostaje się drogie perfumy,prawda? :) Pozdrawiam www.E-kwiaty.pl