Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaprzyjaźniona ............

Kiedy internetowaznajomość się wypala..............

Polecane posty

Gość gabrycchhha
he,he jeżeli ja jestem w stałym związku to jak mogę żądać wierności od drugiej strony ;) mój kolega w trakcie znajomości ze mną poznał swoją obecna dziewczynę, jeszcze go zachęcałam do tego ... tylko ja nigdy nie wiązałam z nim żadnej przyszłości i planów, był taką odskocznią od codzienności :P jest mi teraz dobrze, moj związek wyszedł z kryzysu i ciesze się, że jednak nie "poszłam w bok", a z okresu internetowej znajmości pozostał mi fajny kolega ;)

Wypluty, co Ty gadasz? Dlaczego nie możecie skoro jesteście oboje wolni? Chyba że jednak któreś z Was nie.

Narazie nie da rady jak się spotkac, ja mam gigantyczne kłopoty z przeszłosci, które są do dzisiaj :( a ona nie ma jak przyjechać do mnie :(

Gabryccha, wiem, że skoro jest się w stałym związku, to nie można od drugiej strony żądać wierności.To byłoby chore, ale chodzi raczej np. o czas, który już nie bedzie poświęcał itp.To już będzie inaczej..............może nawet w ogóle zniknie. Chcę , by kogoś znalazł............będzie szczęśliwszy.Gdyby trwał w zawiezeniu, w Internecie, byłoby dziwne.