Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soute

Urodziny chłopaka z którym się spotykam, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość soute

Od jakiś 3 tygodni spotykam się z chłopakiem, wiem że coś z tego będzie, w zasadzie zachowujemy się już jak byśmy byli parą, on ma jutro urodziny i nie mam pojęcia jak się zachowa w tej sytuacji....przecież nie kupię mu prezentu typu perfumy czy portfel. Myślałąm może o tym żeby go gdzieś zabrac ale w kinie nie grają nic ciekawego (chyba że możecie coś polecic) może ksiązka...? ale jeśli trafię na jakąś którą czytał... Macie jakieś pomysły? Co wy kupowałyście w takim bardzo wczesnym stadium?:P

Gość soute
ktoś jeszcze ma pomysł?:D

Gość Zbakany dromader
kup coś zabawnego z "jajem" np. samochód z czekolady - mnie dziewczyna taki kupiła co mnie bardzo rozczuliło i poprawiło humor jednocześnie.

Gość huehueheuhee
kup mu jakis smieszny drobiazg :D

Gość soute
Dzięki za rady, ale czy śmieszny drobiazg nie wiem....ja np mam poczucie humoru ale prezentów tego typu nie lubię a co sądzicie o jakimś dobrym alkoholu?

Gość soute
Nie piłabym z nim tego alkoholu:p Hahah takich zdolności kulinarnych nie posiadam;d

Daj mu swoje zdjęcie w fajnej ramce. Ja taki prezent dostałem kiedyś i bardzo mnie ucieszył. Do tej pory mam to zdjęcie w domu.

Gość soute
Co to takiego wierkotka podszywie?;p

Gość soute
Zdjęcie to dobry pomysł ale od jutra nie wiem czy się wyrobię, tutaj na komputerze nie mam niestety, dla mnie to naprawdę duży problem, mógłby miec je przynajmniej za miesiąc jak już zdążę go lepiej poznac...

Gość jak to po co?
o ile lubi takie pierdolety. mój np jest typem minimalisty i na półkach w pokoju prócz książek nie posada nic :D lepiej upiecz mu ciasto :) a jak nie to niech Twoja mama upiecze i już :)

Gość gość
Ja się dobrze czuję w klubie bilardowym na Marynarskiej. Warunki do gry idealne, fajna muzyka, smaczne jedzenie, duży wybór napojów. Dokładna mapa z dojazdem jest na ich stronie houseofpool.pl.