Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misterti

Samotność można się pryzwyczaić??

Polecane posty

Gość misterti

Zastanawiam się czy do samotności można się przyzwyczaić?Czy jest Tu ktoś kto od dłuższego czasu jest samotny?Jak to jest?

ciężko ale to zależy od psychiki. Czy jesteś introwertykiem i ekstrawertykiem, nieśmiałości twojej socjalizacji i silnej woli pasji zainteresowań i mnóstwa innych rzeczy . Mi ten stan w jakim jestem bardzo się nie podoba i codziennie próbuję go zmienić

Gość Samotnosc
to taka straszna trwoga do czasu gdy ja polubisz:)i nauczysz sie z nia zyc-polubilam i radze sobie z niajakos.

Gość misterti
Radzić sobie w jaki sposób ? nie mieć do kogo się odezwać zostaje pies? czy właśnie internet? wirtualna rzeczywistość znajomość? Są przyjaciele tak ale nie zawsze:( smutne to przyzwyczajanie i oswajanie z takim stanem

Gość misterti
można polubić taki stan?

Gość Samotnosc
Jak widac mozna.Jestem samotna,internet daje mi choc namiastke bycia w grupie osob,nie narzekam biore to co jest i ciesze sie,ze jest.

Gość misterti
Jestem facetem powiem tak trochę chyba popadłem w powiedzmy melancholie święta itd. oki dzień jak każdy inny nauczyłem się tak to traktować,ale powiedzcie czy to zdrowe myślenie?

Gość misterti
nie chce urazić ale długo sami jesteście

Gość wójekstaryhuejk
samotność to najlepsza rzecz jaka się może w życiu przytrafić nie ma się nad sobą nadzoru wszystko można i z każdym a jak się coś zwali to niema wstydu bo kogo to obchodzi

Gość Samotnosc
Kazdy z nas ma gorsze dni:)Jutro pewnie bedzie lepiej:)

Gość kiojoijio
Mozna sie przyzwyczaic, ale co jakis czas czlowiek popada w przygnebienie, patrzy na wszystkie pary dookola, widzi, ze ludzie sa rozno - ladni, brzydcy, inteligentni i tepi, a mimo to sa sparowani i wtedy przychodzi pytanie, dlaczego ja jestem inny/a?

Gość misterti
kiojoijio tak świetny podsumowanie waśnie chyba teraz tak się czuje!!!

Gość Jaci
Jestem samotnym facetem i nie lubię stałych związków. Po prostu nie znoszę zbyt szybkiego tempa jakie narzucają niektóre kobiety.

Gość wt29
do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic- zycie

Gość misterti
to samotność z wyboru pewnie można by się dogadać z jaką kobita co do tępa

Gość misterti
Dobra spadam kobieta dzwoni:)

Gość wt29
samotność z wyboru ale czy z perspektywy minionych lat uznamy ze to był dobry wybor

Gość Samotnosc
Pirat-ta samotnosc w zwiazku jest najgorsza forma samotnosci

Gość wójekstaryhuejk
samotność jest najgorsza gdy ktoś kogo się kocha już się zakochał

Gość misterti
Nikt z nas nie chce chyba być sam i o to warto walczyć to moje zdanie !!! Każdy sposób jest dobry na znalezienie swojej połówki i tego życzę każdej samotnej osóbce :)

Gość wójekstaryhuejk
tak miłość można w burdelu znaleźć a rozwód na porodówce tam gdzie są dwie osoby tam diabeł i anioł

Gość Samotna od lat
Nie, ja się nie przyzwyczaiłam. Co mam zrobic, ludzie mnie cały czas odtrącają. Ja nikogo nie krzywdzę a nawet więcej - jestem do nich dobra, ale oni przychodzą do mnie tylko wtedy kiedy potrzebują tej konkretnej pomocy a gdy ja otrzymają to odchodzą. Za to co dla nich robię otrzymam najwyżej słowo "dziękuję".

Gość wójekstaryhuejk
w dobre serce ludzie w dzisiejszych czasach nie wierzą i myślą że ktoś się szlajał i teraz pokutuje

Gość Samotna od lat
Nie wiem czy tak jest do końca bo jeśli inni na kim im zależy okażą im serce to doceniają ich jeszcze bardziej. Na innych dobroci znacznie bardziej im zależy niż na mojej.

Gość Samotna od lat
Najgorsze jest to, że jeśli ja sie do kogoś przyczepię to prędzej czy później zostaję przez niego wyrolowana. Ja należę do tych, którzy sobie na to nie pozwolą dlatego gdy się to stanie - nie chcę mieć już nic wspólnego z tą osobą także to skrzywdzenie mnie jest tylko jednorazowe. Ale przecież nie o to tylko chodzi by nie pozwolić sobą pomiatać ale zeby mieć przyjaciół/znajomych a ja tego nie mam. Chcę jeszcze dodać, że ja nie obrażam się o byle co. Gdyby tak było to musiałabym już nie rozmawiać prawie ze wszystkimi. Zawsze jednak gdy zakańczam znajomość z daną osobą to mam ku temu sensowny powód.