Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWDA PRAWDA I TYLKO PRAWDA

Co moze dac kobieta wartosciowemu bogatemu facetowi ktory

Polecane posty

Gość PRAWDA PRAWDA I TYLKO PRAWDA

kiedy byl zerem to nie budzil ani kszty zainteresowania wsrod plci przeciwnej a kiedy sie ustawil to te biegaja za nim jak opetane???? Powiem co dupe, cipe i ryj :D tak tak egoistyczne kurewki jestescie falszywe i obludne i nie zaslugujecie ani na szacunek ani na zaufanie

Gość ngsrklkgltw
Coś si się stało? Głupoty piszesz.... Nie każda jest taka sama.

Gość monika1989666
no pewnie że każda ale tylko atrakcyjna :) ja nie ukrywam tego ze lecę na kasę mimo tego że mam kasę:) i jestem nie zależna.ambitne dziewczyny nie zadowolą się gołodupcem,który mieszka z rodzicami w w ieku 30 lat i zarabia 1200z \ł. sory!! takie zycie:) facet który potrafił ustawic sie w zyciu to poradzi tez sobie z problemami w rodzinie, lubie silnych facetów. a nie jakies cioty. i mozecie m,ówic mięczaki ze jestem szmatą. jebje mnie to.

Gość jaciekrece, u la la
Opowieść o moim ex Byłam z nim, kiedy był gołodupcem. Kiedy miał 30 lat, nadal mieszkał z mamą, a ja miałam 23 i dawałam mu pieniądze na naprawę samochodu. Byłam, kiedy popadł w długi, które pomagałam spłacać. Byłam, kiedy trzeba było spłacać kredyt i nie miał na rachunki - dawałam. Wykopali go z pracy, nie mógł znaleźć następnej. Podpowiedziałam mu, że jest fachowcem w swojej branży, że może niech założy firmę. Zrobił to. Po roku pieniądze - może nie kolosalne - zaczęły napływać. Mogliśmy nie liczyć wydatków co do złotówki i zaszaleć na jakimś wypadzie. Pieniędzy było coraz więcej, czasu mniej. I cóż... zapomniał o latach, kiedy byłam, wspierałam, dawałam pieniądze i jedzenie... Zakręciła się cizia i żyje sobie w gniazdku, które ja uwiłam. A ja? Po skończonych studiach nie narzekam na brak kasy, ale dobieram partnerów CO NAJMNIEJ równych mi. Nie chcę znowu marnować czasu i energii na jakiegoś faceta, który nie doceni, co zrobiłam z jego życiem.