Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvgfhgj

Zalamalam sie dzisiaj stojac w kolejce w rossmanie

Polecane posty

Gość bvgfhgj

zblizaja sie swieta wiec trzeba jakos wygladac a ze wszystko mi sie konczy naladowalam do koszyka podklad loreala, puder loreala, szminke margaret astor ,tusz loreala-koszt razem 190 zl oczywiscie kupowalam wybrane kosmetyki dzieki ktorym moja twarz dobrze wyglada, przetestowalam juz dziesiatki innych i zadne mi nie pasowaly przede mna stala laska a w koszyku....podklad sensique, lakier do paznokci za 4 zl, tusz do rzes za 15 zl, odzywka do wlosow ziaja, krem do twarzy ziaja a wygladala jak lalka, cera boska jak porcelanowa laleczka, rzesy mega dlugie, sliczne paznokcie....gowniara moze miala 17 lat i wydala na wszystko 60 zl....

Gość prowo w ramach
bogaczy na kafe , masz na imie dzeny?

Gość her__komendante
nie każda może być piękna reszta musi tapetować za waluty

i co w zwiazku z tym? chwalisz sie ze kupujesz loreale a ona ziaje czy co? ziaja to swietna firma sama mam 70% kosmetykow w domu z tej firmy

Gość niektore musza
wydac 160 zeby wygladac dobrze, inne 60 - teraz rozumiesz?;)

Gość bvgfhgj
a kto tu sie chwali?

Gość yy...
Nie martw się, ona pewnie zazdrości Tobie, że masz na takie kosmetyki ;)

Gość reniferekazimowa1
I tu jest pies pogrzebany :pNie zawsze co drogie jest dobre ,sama wiem to po sobie :)

nie od kosetykow zalezy czy ktos wyglada dobrze czy zle chociaz czasem moga pomoc to prawda

Gość her__komendante
Nie pomoże puder,róż gdy gdy ma się mordę jak arbuz

Gość za 85 metrow
z wiekiem na te gadzety wydaje sie coraz wiecej, gowniara lat 17 wydaje 60 zł ty wydałaś 190 to z moich obliczen wynika ze masz prawie 30 lat

Gość frentii
w wieku 17 lat ma sie piekna cere bez zadnych staran (pomijam laski z tradzikiem), najbardziej gowniany podklad wyglada dobrze na gladziutkiej jedrnej twarzy. Dopiero pozniej jakosc kosmetykow ma znaczenie (btw loreal to tez gowno)

chociaz jak napisalas o tym ze kupila lakier za 4 zl ... juz moglas sobie darowac wspominanie o tym akurat;p ja kupuje lakiery za 2 zl w zyciu nie kupilabym takiego za 20-40 zl! na krem podklad cos do twarzy moge wydac wieksze pieniadze ale na lakier....

Gość bvgfhgj
ale ja mam 25 a nie 30

Gość loreal to ma byc taka
dobra firma???? chyba zartujesz :O tu placisz TYLKO za marke, za nic wiecej kosmetyki maja tragiczne i kazda kosmetyczka ci to powie, a kremy do twarzy itp to wola o pomste do nieba jaka chala. to chyba jakies prowo :O

Gość bvgfhgj
ale kto napisal ze loreal to bardzo dobra firma? na pisalam ze kosmetyki tej firmy pasuja mi osobiscie

Gość ty klamczucho jedna!!
w Rossmannie nie ma kosmetykow Sensique :P one sa w Naturze

Gość za 85 metrow
25? hmmm to majac trzydzieche ze trzy stówy na zakupy wydasz ;)

Gość bvgfhgj
matko ale glupot sie czepiacie, dla mnie natura i rossman to samo

Gość hahaha3haha
i nie ma juz margaret astro tylko "Astor" :-P

Gość nie martw się,
nikt nie powiedział, że w Twoim wieku ona nie będzie miała w koszyku kosmetyków za 300 zł bo Ty w wieku 17 lat pewnie nie używałaś podkładu etc ;) i cera dzisiejszych nastolatek szybciej będzie sie starzała ze względu na fakt powszechnego wśród złotej młodzieży palenia papierosów, nadużywania alkoholu i smarowania twarzy wszelkiej maści cięzkimi pudrami.

Gość Nenne
Jeśli chcecie dostać pudełko ekskluzywnych kosmetyków (Klein Prada Dior Blvgari Guerlain), spróbujcie systemu ShinyBox :) for free. trzeba tylko podzielić się linkiem z pewną liczbą osób :) http://shinybox.pl/?ref=4dd7933 spróbujcie!

Gość no to ciesz sie bo ja
wydaje raz w miesiec na kosmetyki 3 razy tyle, bo glownie kupuje w douglasie sprawdzone kosmetyki, gdyz inne mnie uczulaja, ale taka 17tka mi wisi, bo po 1. mam 32 lata, dobrze zarabiam i stac mnie na luksus - min. po to pracuje, zeby sobie kupowac 2. ona tez nie bedzie miala wiecznie tych 17 lat i pieknej cery :) A tak na marginesie aby miec piekna i rowna cere polecam krem Avene Triacneal (dawniej Diacneal). Niby jest to krem na tradzik, ale ja go uzywam od 4 lat nie majac z tradzikiem nic wspolnego i moge ci z reka na sercu powiedziec, ze mam sliczna cere (jest to krem z kwasem, stosuje sie go na noc)