Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

girl21

szukam chłopaka

Polecane posty

Gość SamotnyLat27
każdy facet ma jakiś swój ideał kobiety wpisany w genach .. większość podobnie jak ja woli uganiać się za wysokimi wychudzonymi blondynkami .. więc weź się za siebie, bo jak schudniesz to twoje szanse gwałtownie wzrosną .. pozdrawiam!

Gość gsdaaaaaaf
stąd gamoniuu stąd. No tak racja, spieszyłem się i nie pomyślałem i tak wyszło.

ale ja wcale nie jestem gruba. w szkole zawsze piguła dziwiła się, ze dużo ważę a wcale tego po mnie nie widać. jestem po prostu ubita. Mam nadwagę. Ale zawsze mogę schudnąć. śmiać mi się chce z waszych wpisów. Zrobiliście ze mnie wielkiego wieloryba :P gsdaaaaaaf to ty mnie obraziłeś pisząc żebym była twoja sponsorka. Jesteś jakimś nieudacznikiem chyba. Ja nigdy nie zamierzam być niczyją utrzymanka. Pracuję i mam swój grosz.

Gość gsdaaaaaaf
sam spjerdalaj i zabierz ze sobą kurwe

Gość gsdaaaaaaf
girl21 ale ja wcale nie jestem gruba. w szkole zawsze piguła dziwiła się, ze dużo ważę a wcale tego po mnie nie widać. jestem po prostu ubita. Mam nadwagę. Ale zawsze mogę schudnąć. śmiać mi się chce z waszych wpisów. Zrobiliście ze mnie wielkiego wieloryba gsdaaaaaaf to ty mnie obraziłeś pisząc żebym była twoja sponsorka. Jesteś jakimś nieudacznikiem chyba. Ja nigdy nie zamierzam być niczyją utrzymanka. Pracuję i mam swój grosz. Mogę tylko zaśmiać ci się w twarz ha ha ha bo nawet nie zasługujesz na to aby z tobą pisać!!

Gość Dargor
Weź kobieto nie koloryzuj tu siebie, bo facet ma umysł analityczny i jak mu dajesz dane wyjściowe 75kg to produkuje sobie w podświadomości wieloryba .. rozwiej wątpliwości wszystkich i zapodaj swoje foto lub link do profilu na sympatii .. skończą się prowokacje. Szukasz na serio to nie kryj się za liczbami, które i tak nie działają na twoją korzyść.

Gość gsdaaaaaaf
spierdalaj kurwa gdsraaaaf czy jak ci tam. to nie bylo do ciebie tylko do autorki. ale tak ogolnie to tez spie**alaj To nie ja pisałem ktoś się podpisał moim nickiem.

Gość gsdaaaaaaf
spierdalaj kurwa a to przepraszam Nie szkodzi, wiem jak to forum dział i nieraz można się nadziać.

Gość gsdaaaaaaf
girl21 jestescie pie**olnięci. hahahahaha Pani kulturalna się odezwała haha, nie dziwie się że nikt cie nie chce i nie chodzi tutaj o twój wygląd bo jak to mówią każda potwora znajdzie swego amatora, ale jak widać z charakteru to normalna nie jesteś.

a co wy łachy myślicie że będziecie po mnie jechac a ja bedę to tolerować!

schudnę 20kg i będę zajebista a wy ze sobą nic już nie zrobicie imbecyle

ludzie... dajcie może dziewczynie spokój co..? bawi was to, że kogoś możecie ponizać? jeśli się kogoś kocha, to nie ma znaczenia czy ktoś je gruby, łysy czy chudy jak szkapa! nie wiem czy wiecie, ale wielu chłopakom puszyste się podobają, tylko się do tego nie umieją przynać :) Girl21 zapamiętaj "kobieta bez brzucha, to jak garnek bez ucha!" :) przynajmniej masz czym oddychac i na czym siedzieć! :) mam koleżanki co są grubsze od Ciebie i mają chłopaków :) także głowa do góry, aha i też jestem sama :D

Gość gsdaaaaaaf
girl21 a co wy łachy myślicie że będziecie po mnie jechac a ja bedę to tolerować! Znowuż pokazujesz jak prawda w oczy kole. Nie wszyscy cie tutaj wyzywali, ale ty musiałaś się rozładować właśnie na tych którzy złego słowa nie napisali, to właśnie ukazuje twój prawdziwy charakter i żaden facet nie będzie chciał takiej kobiety!

a wszystko przez to ze napisalam 75kg i od samego początku zostałam zjechana. Ale jak bym napisała 54 to wtedy nie było by głupich wpisów.

Gość gsdaaaaaaf
girl21 schudnę 20kg i będę zaj**ista a wy ze sobą nic już nie zrobicie imbecyle A ja za rok się obronie i znajdę pracę :P, ale na ciebie już nie spojrzę.

Gość NIEDOROZWINIĘTY
Czemu mnie nie chcesz? Nie narzekaj potem, że jesteś sama bo mogłabyś przecież mieć partnera.

Gość gsdaaaaaaf
girl21 a wszystko przez to ze napisalam 75kg i od samego początku zostałam zjechana. Ale jak bym napisała 54 to wtedy nie było by głupich wpisów. Byłyby bo tutaj zawsze są głupie wpisy jak nie na temat wagi to na inny temat, ale jakbyś była inteligentna to byś potrafiła to zrozumieć.

Gość gsdaaaaaaf
girl21 nie znasz mnie a obrażasz. Sam jesteś głupi Ja cie obrażam?? Przecież to ty pierwsza zaczęłaś mnie wyzywać. A ja ustosunkowuje się do tego co piszesz, jak jesteś taka na co dzień to cieszę się że cie nie znam, bardzo się cieszę :)

gsdaaaaaaf i girl :D dajcie sobie po ojcowskim na zgodę i spoko :D święta idą :D ludzie powinni w zgodzie życ:D

Gość gsdaaaaaaf
girl21 jesteś nierobem! ferdek kiepski 2. To pewnie pasowalibyśmy do siebie bo ty zapewne wyglądasz jak jego małżonka, chociaż ona pewnie trochę mniej waży.

Gość gsdaaaaaaf
ankatrin gsdaaaaaaf i girl dajcie sobie po ojcowskim na zgodę i spoko święta idą ludzie powinni w zgodzie życ Ja tutaj nikogo nie wyzywałem i pierwszy ręki nie będę wyciągał.

Gość NIEDOROZWINIĘTY
Myślę o nas poważnie Bejbe.