Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

girl21

szukam chłopaka

Polecane posty

Gość drynnn
Girl .. Jak ktoś ma cię pokochać za to jaka jesteś jak przez cały czas próbujesz ludziom udowodnić, że jesteś niereformowalna .. a w dzisiejszym świecie trzeba być elastycznym, trzeba chodzić na kompromisy .. widzisz, ty nie chcesz być sama, a faceci nie chcą chodzić z osobą o dużej wadze, kompromis: ty schudniesz to i facet się znajdzie .. Wszystkie dziewczyny to wiedzą, a ty nie wiem czego się po życiu spodziewasz?

Gość NIEDOROZWINIĘTY
Czy to znaczy, że ja kochany? Och, co za radość. Odpowiedziałaś na moje zaloty. To kiedy weźmiemy ślub Bejbe?

Gość gsdaaaaaaf
girl21 w waszym typie jest pewnie Rubikowa Chyba żartujesz, nie wiem za co ona taką kasę zgarnia.

Gość NIEDOROZWINIĘTY
mam ogromnego ptaka, trzymam go w klatce - to papuga mam wielkiego pytona i czesto straszę nim sąsiadki, niestety policja chce żebym oddał go do zoo mam dużą faję, ale ojciec zabrania mi palić w mieszkaniu

Gość NIEDOROZWINIĘTY
Co tu dużo pisać. Mam zahamowania w rozwoju i dlatego żadna mnie nie chce ale Ty się zgodziłaś na szczęścieze mną być. To kiedy się pobierzemy?

Gość NIEDOROZWINIĘTY
To jak będzie z naszym ślubem Bejbe?

drynnn nie udawaj wielkiego mądrego. Wiem, że mam sporą nadwagę. Zdaje sobie sprawę z tego. Ale szukam kogoś kto mnie taką pokocha a kogoś dla kogo bedę musiała zamieniać się w tyczkę. Znam wiele kobiet które są przy kości i mają swoich facetów. A tutaj wszyscy na dzień dobry mnie zjechali i próbowali wmówić, że nikomu się nie mogę podobać. Ale ja się z tym nie zgodzę. Gdyby tak było to nie interesowali by się mną faceci gdy jestem na imprezie. Tymczasem nie narzekam na powodzenie w realu. Może wszyscy, którzy tu jesteście lubicie szczupłe kobiety. Ale nie oznacza to że nie ma mężczyzn, którym podobają się pulchniejsze dziewczyny. A ja wcale nie czuje się taka tłusta. Nikt mi jeszcze tego nie powiedział. Oprócz was:) Bo mnie nigdy nie widzieliście.

Gość drynnn
Zapodaj fotę i skończą się te podchody

nie będę żadnych fot tu podawać, sami swoje wklejcie. Też was ocenie przystojniaki wielkie

Gość NIEDOROZWINIĘTY
Kochanie czemu nie odpisujesz? Co Ci się we mnie nie podoba? Chyba nie mój niedorozwój bo to przecież takie nieistotne.

Gość studniówkastudniówka
Hej. Ciekawie rozmawiasz z innymi, ogólnie jestem zainteresowany:) podaj gg lub e-mail, napiszę.

Gość NIEDOROZWINIĘTY
No ja w Tobie taki zakochany a Ty dałaś mi nadzieję a teraz mnie odrzucasz? Ładnie tak postępować? Kochanie, nie rób mi tego.

Gość drynnn
więc nic nie szukasz tylko pierdolisz ..

sam pierdolisz drynn. Napisz, że nie masz żadnych wad a potem będziesz mógł krytykować moją osobę. Każdy człowiek ma jakieś defekty urody. Czasami stara się je ukryć a czasami po prostu znajdują się w niewidocznym miejscu. Ale są.

Gość NIEDOROZWINIĘTY
Ach, kto zrozumie te kobiety. Najpierw dają nadzieję facetowi a potem nie chcą mieć z nim nic wspólnego.

niedorozwiniety podoba ci sie taka tlusta swinia jak ja? zabij mnie bo mam nadwagę. reszta sie ucieszy

girl21, przeczytałaś moją wypowiedź?

ja mam twój wzrost 173cm, ale 68kg i czuję się nie grubo ale potężnie chociaż nie jestem gruba. Jesli ci dobrze z 75kg tak trzymaj i olej wszystkich

Gość NIEDOROZWINIĘTY
Ja Cię przecież kocham Skarbie i czekam aż wyznaczysz naszą datę ślubu a Ty mówisz o tym, że miałbym Cię zabić? Ja przecież nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie.

kryska. źle się czuje z ta wagą, ostatnio dużo przytylam. zamierzam schudnąc 10kg ale napewno nie 20! bo bym wyglądała jak wieszak. mam to gdzies ze tutaj ideał przy moim wzroście to średnio 55kg

przez moment mi się to podobało, ale teraz jednak mam wrażenie że temat był prowokacją:)

girl21, w pierwszej wypowiedzi pisałaś o czymś innym niż "greenpice", czyżbyś zapomniała?:)