Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem wiem juz nic

dlaczego polska jest tak nie tolerancyjnym krajem ?jestem zła.

Polecane posty

mój narzeczony jest z rumuni . Przyjechał do mnie do polski i mieliśmy zamiar tutaj pozostać ,ale on nie może znaleśc żadnej pracy . Jest bardzo pracowity ,nie potrafi nic nie robić ,siedziec w domu i zmieniac kanały . Jest załamany brakiem pracy. Dziś w odpowiedzi jakiegoś pożal boszee pracodawcy otrzymałam odpowiedz ze 'on nie przyjmuje zadnych turków..." ręce opadają...........

Gość zezowata baba
w tym nasza siła przed inwazją a co mają we fracji lub wniemczech same turki francuzi się tak przestraszyli i wyskoczyli z tymi burkami no cóż niech założy własny biznes

Gość śmierdzigęba
kuqwa polacy pracy nie mają a ty myślałaś że ci RUMUNA przyjmą??!!smieszna jesteś...

nie jest tak prosto przyjechać do innego kraju i założyć biznes ....pozatym potrzebne sa jakieś środki na działalnośc ,a takich niemamy.

Gość śmierdzigęba
poza tym wkońcu turek czy rumun?

przecież palancie nie szukałam pracy tam gdzie jej nie oferują .... a polacy jej nie mają bo im sie tyłka z fotela nie chce ruszyć....a potem tylko narzekają ...

jest rumunem ale od urodzenia mieszka we włoszech

wypchajcie sie wszystkie pół głowki z ograniczonymi możliwościami i myslacymi stereotypami,panstwo nie swiadczy o człowieku ,tylko to co ma w sercu liczy sie dobro. buraki

ty pier .... cwel..... wróc do szkoły bo nic sie nie przyłożyłeś .mamusia nie zdała testu na wychowanie. pracowca był tak inteligentny że nie widząc go nazwał go turkiem, skoro ma blond włosy i niebieskie oczy to równie dobrze mozna powiedziec ze przyjechał ze skandynawi tak ? boszeee

rumunski cygan hahah

Gość dziaddek
bardzo dobrze nie robmy drugiego londynu za to lubie Polske

Gość holownia_
Tak jest wlasnie , Polska to bardzo nietolerancyjny kraj. Ludzie w Polsce sa wstretni generalnie, chamscy, wrecz sie wstydza byc mili, cwaniaczki i rasisci. Brrr...

a gdybyś sie zakochał i to twoja dziewczyna była z innego kraju ? miło? ...nie rób drugiemu co tobie nie miłe....

Gość wszystko do banki
bo pl to jest taki kraj, mam tez faceta z rumuni:) to fajny koles po studiach itp.. tez w pl bylismy rok ale ciezko mu bylo, nie myslals do niego jechac? my bylismy tam 2lata, ale ja musialam wrocic

Gość wszystko do banki
ps - dl apolakow rumunia to 3 swiat .. a prawda jest taka ze sa na naszym poziomie, jak znajomi zobaczyli mojego chlopaka to w szoku byli z e czarny nie jest, hhehhe a on blondyn i niebieskie oczy, jak mowie z e rumuni sa podobi do nas to kazdyw szoku , bo wpl maj obraz rumuna cygana, haha

"mój narzeczony jest z rumuni . Przyjechał do mnie do polski i mieliśmy zamiar tutaj pozostać ,ale on nie może znaleśc żadnej pracy ." Znam takie małżeństwo. Facet 50 lat siedzi bez pracy ;) ale nie narzeka ;) Pogódź się, że pracy nie znajdzie i będzie na twoim utrzymaniu do końca życia.

Gość dział rekrutacji
U mnie w firmie pracuje Rumunka, była najładniejsza więc ją wybraliśmy spośród 54 kandydatek. Wszystkie poza nią to Polki. :D Pracuje już prawie rok i bardzo dobrze się sprawdza dziewucha. :)

Gość miedzynarodowka 32
mam duzo rumunskich przyjaciol, to cudowni weseli ludzie,kocham ich kraj i kuchnie