Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pallikot

Dlaczego faceci kochają ZOŁZY ?

Polecane posty

Gość Pallikot

Nawet książkę napisano na ten temat. Ale gdzie są te kobiety dla których budowało się dom, sadziło drzewa w ogrodzie, z którymi pragnęło się mieć dzieci i doczekać spokojnej starości ? Minęły te czasy oj minęły.:) Teraz panienki wyzwolone i głupie uważają, że też mają prawo się wyszaleć. A tak naprawdę to jak którąś trafi strzała Amora, a facet potraktuje ją jak zwykłe mięsko do "rąbania" to wali smuty na kafeterii jaka to ona biedna i zdradzona. "ŁO MATKO BOSKA" Ale z Zołzą jest wesoło. Człowiek może mieć tę dawkę adrenaliny. Pożyć tak w niepewności, nawet z garści walnąć jak coś nie halo. Ech Zołzy, Zołzy........

zakompleksioną dziewczyne, która na wysokie mniemanie o sobie, poszukiwającej księcia z bajki, który jej dorówna, przyznaje trochę ja prowokuje i czasami naśmiewam z niej...

Boże,Fiku co Ty z siebie robisz...gorzej jak OFERMA...ja pierdole Ty chyba masz 15 lat...

bo tylko takie zapewniają emocjonujący i pełen wrażeń związek. ciepłe kluchy do domu starców

dera, już gdzieś pisałem, masz za bardzo ściśnięte pośladki, pozatrować sobie nie mozna, ogarnij się, ludzie wypisuja głupoty na jakimś śmiesznym forum, a dla Ciebie niebo spada na ziemie...

Gość szalona łania
ja jestem zołza!!!

dera, nie mam tak długiego patyka, zobacze czy tyczkę do skoków w zwyż załatwie, to pomacam :D

no co, drzecie kłaki i rzucacie sie sobie do gardeł, wyzywacie, a baba to wcale nie takie straszne, znane mi są gorsze okreslenia :D

Gość włoszzzkaa
to ja sie tutaj melduję:P