Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30już30

pomysł na prezent do 60 zł dla rocznej dziewczynki

Polecane posty

Gość 30już30

Potrzebuje pomysłów na fajny pomysł na fajny prezent ale niestety niedrogi, co proponujecie??

wańka- wstańka. kupilam taka synkowi kolezanki wlasnie na roczek, za okolo hmhmh juz sama nie pamietam w sumie, na pewno mniej niz 60zl a bardzo lubi sie tym bawic.

Wańka wstańka :D Nie wiedziałam że to tak się nazywa, aż musiałam sprawdzić w googlach o chym piszesz... Kurde, chce takie coś dla swojej córcki :D

to jest super! a wiecie dlaczego to kupilam? zawsze kupuije takie prezenty, jakimi sama bym sie bawila:) dodatkowo ta zabawka jest na baterie i cos tam jeszcze gada i spiewa. w smyku tez kiedys takie widzialoam, kosztowaly tam chyba 49zl. fajnie wygladaly, byly niby z pluszu, ta, ktora ja kupilam byla plastikowa, kolorowa, i kosztowala, nie chce sklamac, ale kojarzy mi sie ze cos kolo 20zl.

Telefon do ciągnięcia na sznurku z FP,moja córka już od 2 lat się nim nieustannie bawi :)

Gość gąsienica-gawędziarka FP
rewelka, ale cena ok 100 zł

Gość mamama27
a ma fontanne z piłeczkami? u nas hit - i nie musi być firmowa za 150zł ale na allegro są i za 30zł albo kup coś z teletubisiami - jeżeli jeszcze ich nie kocha to na pewno pokocha!!