Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaaaa

co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość szaaaa

Facet, 30letni twierdzi, że kocha pewną kobietę. Widzieli się tylko raz w życiu, reszta kontaktów oparta jest na rozmowach telefonicznych. Ma też w swoim życiu kolejną kobietę, którą nazywa swoją przyjaciółką, i do której jeździ co kilka tygodni na seks spotkania. Spędzają ze sobą wtedy kilka dni. W między czasie w mieście, w którym mieszka szuka kolejnej kobiety. Chciałby, żeby ona też była jego przyjaciółką, żeby łączyła ich jakaś nic sympatii, żeby udział brały emocje i żeby oczywiście był seks. Obie przyjaciółki mają o sobie wiedzieć. Co o tym wszystkim sądzicie?

Gość szaaaa
Jeszcze się nie pakuję

no chyba, że potrafisz czerpać przyjemność z seksu i nie liczyć na nic innego, ale w to wątpię, inaczej bys o tym nie pisała...

jeśli chcesz przez krótką chwilę poczuć sie "kochana" fizycznie i emocjonalnie. I umiesz sie nie zakochać w takim faceci to myślę ze powinnaś sie wpakowac w to. Jak nie to daruj sobie załamanie nerwowe i złudzenia. Facet nie głupi wie co chce i jak to dostać :)

Gość dzieci Maryi
sypia z nimi na raz czy jakoś kolejno? :D

Gość szaaaa
Wiem, że to wszystko jest bezsensu i na pewno się w to nie wpakuję. Zastanawiam się tylko, jak on może w ogóle wierzyć, ze znajdzie taka, która na to pójdzie.

O niego się nie martw. Ludzie mają różne odchyły, jak będzie szukał, to znajdzie. Natrafi na kobietę, która będzie bardzo spragniona miłości i wpadnie w jego ramiona, a potem będzie chlipać w poduszkę, jak on będzie obracał inne lub tez znajdzie taką, która będzie już na tyle wyzuta ze wszystkiego, że będzie jej wisieć, co robi poza jej plecami:). Jeśli jesteś swoją przyjaciółką, to oczywiście nie zawracaj sobie nim d., bo to osobnik upośledzony pod względem budowania trwałych i zdrowych relacji międzyludzkich.

Gość szaaaa
wwysokie_obcasy to chyba nawet coś więcej niż trójkąt. Ja już się wycofałam. na szczęście w porę, zanim zaczęło mi na nim zależeć. Bo facet ma w sobie coś i można stracić dla niego głowę.

Gość polak potrafi
normalny, każdy chce mieć kilka na zmianę

dzięki takim pokręconym historiom obejrzymy jakiś ciekawy serial wiosną w polsacie lub tvn, scenarzyści też czytają kafeterię ..........o zgrozo !!!!!!!

Gość polak potrafi
zgadza się tutejsze tematy inspirują

wwysokie_obcasy -> no oby, może bedzie cos o mnie, może zarobie na tym kupe szmalu :D

Jeśli facet szczerze o tym mówi, to plus za szczerość. Tylko niestety urwał się z choinki. W naszej kulturze poligamia nie jesy akceptowana. Niech wyjedzie np. do Iranu ...