Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clarusaa

co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość clarusaa

okolo rok temu zauwarzylam, ze przyglada mi sie pewien merzczyzna kojarze go tylko z widzenia mieszkam w malej miejscowosci i postanowilam obserwowac go, czy on tak za kazdym razem na mnie patrzy czy nie i...... okazalo sie ze za kazdym, najczesciej spotykam go w jednym sklepie raz stalam w kolejce przy miesnym i on tez z dziewczyna , dziewczyne kojarze ze szkoly i patrzal sie caly czas, gdy ja spojrzalam w jego strone zaczol ja obejmowac ale nie zrywal wzroku ze mnie co o tym sadzicie ?

Może to zbiek okoliczności ale nic z tym nie rób nie psuj im szczęścia chodź by jej jesli on nie jest szcześliwy ,Jak ty byś się poczuła jak by ci inna odbiła chłopaka może kiedys się go w prost zapytaj i tyle

Gość clarusaa
ja tylko poprosilam o opinie jak najbardziej nic z tym nie bede robi nie napisalam przeciez tez ze mi sie on podoba , tylko to traw dosc dlugo i za kazdym razem tak patzry, a nie nalerze do takich kobiet co kazdy zwraca uwage :)

a nie pomyślałaś, że on myśli podobnie? że przygląda mu się jakaś dziewczyna ciągle (czyli ty) i dlatego też zaczął ją obserwować? :D a na początku zerknął przypadkiem, zauważył, że ty też czaisz to i sam baczniej Ci się przygląda i koło się zamyka. swoją drogą - robisz potworne błędy.

Gość clarusaa
moze to nie tak ja zauwarzylam to okolo roku, ale nie patrzalam sie za kazdym razem, ale kontem oka widzialam ze sie patrzy od okolo 3 miesiecy zaczelam go bardziej obserwowac, ale tak zeby on tego nie widzial on to robi tak inaczej zerka, a zarazem daje do zrozumienia ze sie patrzy jak spogladam w jego kierunku, nie wprost na niego tylko udaje ze cos tam dojrzalam on nadal patzry jak jedzie, samochodem tez sie oglada........ dziwne to takie ciezko to opisac tak tutaj

Gość clarusaa
up